1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znaleziono 1 wynik
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: KOLEJNE ZMIANY TECHNICZNE
rakar

Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 12280

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2009-05-20, 21:34   Temat: KOLEJNE ZMIANY TECHNICZNE
DumSpiro-Spero napisał/a:
Nowe zmiany - od dzisiaj macie do dyspozycji:
  1. podgląd historii danej pw w trakcie pisania
  2. została uruchomiona funkcja "dodano", gdy autor poprzedniego postu pisze znów pod nim kolejny post - ponieważ jednak nie "podnosiło" to wątku i nie zmieniało daty ostatniego postu - został zainstalowany skrypt, który powoduje, że funkcja "dodano" działa tylko przez 24 godziny. Potem kolejny post tego samego autora "podnosi" wątek i zmienia datę ostatniej edycji wątku na bieżącą.
  3. Od dziś - jeśli ktoś edytuje swój post - będzie się on wyświetlał jako "nie przeczytany"
  4. funkcja "report post" została wyposażona o koniecznośc podania powodu - jeśli zgłaszamy jakiś post do Administratora (zgłoszenie idzie do mnie i do tary) to trzeba tam coś wpisać np. "dziewczyny odpowiedzcie na ten post, bo biedak czeka i czeka na odpowiedź" :)
  5. mamy skrypt "wrzucający" sam zdjęcia, obrazki - potestujcie :-D Zaraz założę jakiś wątek do testowania.
  6. U góry jest link do Mapy forum - myślę jednak, że raczej się przyda nowym Forumowiczom lub Gościom
  7. jest też u góry link "Polecamy" - będą tam widnieć bannery stron/for, które z nami współpracują, np. wyraźnie nas polecają :)
  8. pojawiły się uśmieszki w ShoutBox - pewnie już zauważyliście ;-))

Nieśmiało zapytam:
Do kogo ten post - instrukcja jest skierowany? Do moderatorów czy do osób często chorych, którym nie zawsze w głowie jest testowanie- majstrowanie na forum. Moim skromnym zdaniem, jak najmniej kombinowania. A co ma zrobić nieobyty z komputerem człek, powiedzmy 70 -letni, a chce podzielić się swoją wiedzą, doświadczeniem? Może informatyka wynająć? Nie krytykuję, forum jest ok, ale sami wiecie, jeśli coś jest do wszystkiego, to jest do .....
Wiem, że dokładacie wszelkich starań, by forum było jak najbardziej wszechstronne "onkologicznie", zatem życzę wytrwałości w jego doskonaleniu.

Pzdr

P.s.
Mam dwa laptopy, starszy z węższym pulpitem i nowy z szerszym. Na pierwszym widzę 3/5 strony, na drugim normalnie, czyli całą stronę.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron