1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 40
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
roman1130

Odpowiedzi: 1253
Wyświetleń: 138016

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-11-22, 18:56   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Witaj Agnieszko.
Forum ostatnio ucichło jakoś przed świętami nie wszyscy mają czas podzielić się nowościami
Znam ten ból, gdy człowiek siada przy klawiaturze i nie wie co tak naprawdę ma napisać, to że czuje pustkę w głowie i totalne zmęczenie bo za kilka dni czeka wlew, badanie, czy zwykły szary dzień, kiedy nie ma ochoty wyjść z łóżka i zacząć kolejny nudny dzień...
Agnieszko, życzę ustawicznego pionu i nadziei, na lepszy jutrzejszy dzień.
Do 29 sporo czasu, odpoczywaj, bo wiem jak bardzo jest to potrzebne.
Pozdrawiam serdecznie :lol:
roman1130

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-11-18, 14:52   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
||Plss|| |bezradny| |uscisk|
roman1130

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-11-13, 21:37   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Witaj Agnieszko :lol:
Rozumiem, że po ostatniej chemii czujesz się normalnie, czyli niezbyt rewelacyjnie...
Myślę że to jest do przeżycia.
Agnieszko nic nie piszesz o badaniach kontrolnych, wiem że końcówka roku nie zachęca lekarzy do wystawiania skierowań na drogie badania diagnostyczne, ale myślę że warto co jakiś czas sprawdzić co daje nam leczenie oprócz uciążliwych dolegliwości i chyba niekiedy co raz większego dołka.
To nie jest nazbyt przyjemne, jeśli wiemy że ponosimy ofiary, być może zupełnie bez sensu i celu, gdy okazuje się że lek nie działa.
Mam nadzieję, że u Ciebie jet wszystko pod kontrolą i efekty leczenia udowodni.a, że warto było się męczyć.
Pozdrawiam serdecznie :lol:
roman1130

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-11-04, 20:19   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Wiem jak trudno jest zebrać się w sobie i napisać jak się czuję po kolejnym zabiegu, zawsze bez względu na to jak dobrze znosimy sam zabieg, to pozostaje to co nazywamy ciągiem dalszym, a ten bywa bardzo różny...
Agnieszko, jak dojdziesz do siebie... czekamy choć na kilka słów...
Pozdrawiam serdecznie
roman1130

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-10-27, 20:51   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Witaj Agnieszko wraz ze swoimi Gośćmi.
Ma dla mnie znaczenie czy znam kogoś osobiście czy tylko wirtualnie, ale tak naprawdę to nie do końca, jeżeli tak jak z Tobą Agnieszko, łączą mnie wspólne gusta muzyczne, literackie czy zwyczajne podejście do życia, to nie ma znaczenia, czy piliśmy kawę wirtualnie, czy z jednej szklanki...
Emocje, sympatie buduje się równie dobrze w realu, co i w naszym świecie, ale tak jak zawsze mówię jesteśmy tu tylko na wyciągnięcie myśli...
Mamy swoich sympatyków, swoich przeciwników i prawdziwych Przyjaciół, którzy wirtualnie przytulą, uśmiechną się do nas, i najnormalniej w świecie będą z nami w każdych okolicznościach.

Pozdrawiam serdecznie
roman1130

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-10-13, 21:40   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Witaj Agnieszko
Cieszę się że kolejny etap leczenia już za Tobą, masz z głowy decyzję co dalej...
Ja mam ciągle to przed sobą...
Mija prawie 2 tygodnie od chemii a ja ciągle w nie najlepszym stanie.
Staram się coś robić, ale... to jednak nie jest to czego oczekuję od życia.
Agnieszko, bez względu na to czy jesteś z Córką tylko we wspomnieniach czy w jakikolwiek inny sposób, w dalszym ciągu jesteście Rodziną, a to jest wartość której nie można lekceważyć, dlatego warto cieszyć się z kolejnych rocznic, kolejnych dobrych dat, warto je celebrować i zwyczajnie po ludzku żyć.
Pozdrawiam serdecznie
http://www.youtube.com/wa...feature=related
znalazłem tylko tych staruszków... ale świadczy to tylko że ciągle żyją nawet z playbacku :lol:

[ Dodano: 2012-10-13, 22:44 ]
Znalazło się coś bardziej oryginalnego.
http://www.youtube.com/wa...feature=related
roman1130

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-10-07, 10:33   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Witaj Agnieszko :lol:
Cieszę się że odzyskujesz powoli energię pomimo nie najlepszych wyników morfologii, ale według zasady co się odwlecze to nie uciecze, a da szansę na odzyskanie sił przed kolejnym wysiłkiem.
Ja również mam zaplanowaną pauzę w chemiach właśnie dla tej szansy jaką jest regeneracja sił.
Podobnie jak Ty czuję się trochę silniejszy, może nie zdecyduję się jeszcze na wyprawę na grzyby czy nawet zwykły spacer, ale liczę że w listopadzie nie będzie już tej jesiennej chandry i poczucia bezsiły, która ostatnio dokuczała tak wielu z nas w ostatnim czasie...
Agnieszko Trzymaj się dzielnie, pamiętaj że wszyscy jesteśmy z Tobą w każdą pogodę, bez względu na to jak bardzo brakuje nam słońca;... 8-)
roman1130

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-09-28, 19:07   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Witaj Agnieszko.
Z jednej strony to dobrze że masz szansę na dłuższą regenerację sił... wielu z nas narzeka na wlokące się leczenie, że wszystko dzieje się zbyt wolno... a ja mam ostatnio wrażenie że wszystko dzieje się zbyt szybko i zwyczajnie nie nadążam za biegiem wydarzeń.
Dlatego chyba też nie będę miął przeciwko dłuższej przerwie pomiędzy kolejnymi wlewami, zobaczę we wtorek co badania wykażą.
Tobie życzę naprawdę solidnego wypoczynku i powrotu choć do niezbędnego minimum zarówno wyników, a szczególnie samopoczucia, bo jednak to właśnie nasze samopoczucie decyduje jak odbieramy sam wlew i później na niego reagujemy.
Ściskam serdecznie i pozdrawiam
roman1130

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-09-24, 17:56   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Po kiepskich dniach przychodzą te trochę lepsze dni, i nawet jak nie są nazbyt rewelacyjne, to i tak niosą nadzieję, że jeszcze będzie dużo lepiej niż do tej pory...
Agnieszko może to głupie i bezpodstawne, ale wiem, że wytrwamy w swoich pragnieniach i potrzebach, że nasze światło w tunelu jeszcze zabłyśnie pełną mocą, nawet pomimo tych niezbyt ciekawych mijających dni...
Ściskam serdecznie :lol:
roman1130

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-09-20, 13:31   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Agnieszko wiem jak trudno zmobilizować się i zacząć normalne funkcjonowanie... sam przechodzę podobne momenty, kiedy naprawdę nic mi się nie chce.
Piekielna chemia wysysa resztkę sił, a kolejne dolegliwości powodują co raz większy dołek...
Ale tak jak z jedzeniem przez rozsądek, musimy sobie z tym poradzić, rośnie w gębie każdy kęs, ale wiesz, że jeśli przestaniesz, to zacznie się lawinowe pogarszanie stanu naszego zdrowia.
Agnieszko wytrzymaj, nie pozwalaj sobie na słabość.
Pozdrawiam serdecznie
roman1130

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-09-16, 20:46   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Witaj Agnieszko, mam nadzieję, że wredota odpuściła już sobie i wracasz do normy...
Życzę Ci tego z całego serca.
Zasada, która mówi, że zanim będzie lepiej, musi być gorzej niestety sprawdza się bardzo brutalnie i bezwzględnie.
Często brakuje już sił aby przetrzymać kolejny wlew, kolejne leki, i kolejne dni dzielące nas od nowych etapów leczenia...
Agnieszko siły i wytrwałości, wiary, że dasz radę i nie poddasz walki.
Ściskam Ciebie i Twoich wszystkich Bliskich i Przyjaciół... razem damy radę, a jesteśmy wszyscy razem z Tobą
roman1130

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-09-06, 19:43   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Witaj Agnieszko
Mam nadzieję że jutrzejsze pieszczoty pomogą i dadzą szanse Twojej silnej woli, że pokażesz że z nami lepiej nie zadzierać :mrgreen:

Ciągle na mnie działa ten cholerny ZUS, generalnie nie mam nic przeciw ludziom tam pracującym, ale instytucja w której pracują... nawet przez moment nie budzi moich cieplejszych uczuć...
Nie wiem dlaczego przeciętny palant z ZUS traktuje mnie jak gdybym okradał społeczeństwo ze swoich 40 letnich oszczędności w tej kolejnej aferzastej firmie...
Ech życie...
Agnieszko trzymam za Ciebie jutro kciuki.
pozdrawiam serdecznie
roman1130

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-09-02, 08:19   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Witaj Agnieszko. :lol:
Odnoszę wrażenie, że niekiedy nie chcemy zbytnio udzielać się na Forum ze względu na gorsze samopoczucie, na zmęczenie ...
Jest to normalna i naturalna reakcja każdego z nas.
Dla nas, odwiedzających dany wątek milczenie Gospodarza, jest sygnałem do zaniepokojenia i troski...ale tym większa jest radość, gdy wszystko wraca do normy i znów możemy cieszyć się zwykłym "Witaj" "U mnie wszystko ok"

Pozdrawiam ;)
roman1130

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-08-26, 08:27   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Witam Agnieszko, :lol:
Propozycja na niedzielę całkowicie do przyjęcia, zwłaszcza, że zaczęła się psuć pogoda i z upalnej słonecznej spiekoty, zaczął padać deszcz tak bardzo potrzebny...
Pogoda w brew pozorom nie jest tematem tylko dla niezręcznych dyskutantów, odgrywa w naszym życiu spor rolę, decyduje o naszych nastrojach i możliwościach fizycznych...
po ostatniej chemii nie czuję się najlepiej, a pogoda definiuje to co mogę zrobić, dlatego bardzo zazdroszczę Tobie możliwości posiedzenia nad słoną wodą, posłuchania krzyku rybitw i mew, posłuchania szmeru fal i wdychania tamtego powietrza.
Pozdrawiam serdecznie
roman1130

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-08-22, 15:47   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Witaj Agnieszko
U mnie brak mocy nie pozwala na razie mówić o świntuszeniu, czy choćby tylko jakichkolwiek smakach...
W wyniku brania leków doszło do praktycznie całkowitego zaniku smaku, wszystko przypomina mi trawę, może jedynie właśnie lody, cukier i ocet wysyłają jakieś bodźce smakowe....
Całe szczęście że nie mam żadnego jadłowstrętu, ale jedzenie bez smaku...
Cieszę się że u Ciebie wszystko zaczyna wracać do normy, mam nadzieję że będzie się to pogłębiać z każdym dniem.
Pozdrawiam serdecznie :flow: :cmok:

Strona 1 z 3
Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron