1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: klinika onkologii garncarska krakow 11 |
sadness
Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 29788
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2014-10-07, 10:08 Temat: klinika onkologii garncarska krakow 11 |
Jeśli chodzi o klinikę na Garncarskiej, to zdecydowanie ODRADZAM!
W przychodni góra dwa razy byliśmy przyjęci w miarę ludzki sposób. Natomiast podczas badania histopatologicznego człowieka traktuje się przedmiotowo, nie ma mowy o jakiejkolwiek empatii. Po wyjściu stamtąd człowiek traci chęć do życia.
Jeśli chodzi o przyjęcie na oddział jest tylko gorzej. Dr Ida C. jest wyjątkowo niesympatyczną osobą. W rozmowie z pacjentem jest arogancka, ma mnóstwo jadu i bardzo upokarza pacjenta. Osoby z takim podejściem do ludzi jak ona nie powinni wykonywać zawodu lekarza, a tym bardziej onkologa. Nie rozumiem jak można tak traktować ludzi będących w obliczu śmierci.
Odmówiła leczenia, bez merytorycznego wyjaśnienia, podważając tym samym zdanie innych lekarzy z tejże "kliniki", którzy wypisali skierowali na oddział.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli chodzi o Szpital Uniwersytecki, to jak najbardziej go polecam, w szczególności dr Dąbrowską. Dla kontrastu, była ona najlepszym onkologiem jakiego spotkaliśmy na swojej drodze. Zapoznawszy się z historią choroby i całą sytuacją nie skąpiła czasu by wyjaśnić to co do tej pory było dla pacjenta niezrozumiałe (w tym nieudolne diagnozy i zalecenia lekarskie). Udziela bardzo mądrych porad, stara się zrobić wszystko by pomóc człowiekowi, co więcej podnieść go psychicznie na duchu merytoryczną rozmową. A wszystko w niebywale miłej atmosferze. W gabinecie trudno było mi ukryć wzruszenie, widziałem że pani doktor również. |
Temat: klinika onkologii garncarska krakow 11 |
sadness
Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 29788
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2013-06-12, 18:06 Temat: klinika onkologii garncarska krakow 11 |
Miałem się tam wybrać, ale po przeczytaniu tego wątku chyba zrezygnuję.
Może ktoś polecić jakąś inną przychodnię? Może być prywatna. Nie mogę znaleźć nic sensownego.
Bardzo, bardzo pilne... |
|
|