Autor |
Wiadomość |
Temat: do Richelieu |
sarenka
Odpowiedzi: 202
Wyświetleń: 50500
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2013-06-29, 11:00 Temat: do Richelieu |
Richelieu napisał/a: | Nie wiem, jak mam Wam dziękować za Waszą pomoc w głosowaniach. | -wirtualnego całuska poproszę!
Ja ogromnie się cieszę,no zwyczajnie cieszę się radością dzieciaczków z tej mojej ulubionej szkoły.Dopiero przed chwilą zajrzałam na tę stronę i przeczytałam tą super wiadomość!
Czy możemy spodziewać się,iż poinformujesz nas co dalej będzie się w tej szkole działo?
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2013-06-29, 12:42 ]
Sarenko,
Oczywiście obiecuję relację z prac przy budowie boiska. |
sarenka
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2013-06-24, 16:24 Temat: do Richelieu |
Mikuś napisał/a: | Czyli pierwsze. | -nawet jak nie,to i tak na pewno będą jeszcze inne konkursy,a my to już wprawę mamy.Zauważyliscie jaki dobry był finisz?
Teraz jakby co,to już na starcie dobrze ruszymy i będzie dobrze.Pozdrawiam dzieci i kadrę szkoły w Perłach,dla nas i tak jesteście najlepsi |
sarenka
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2013-06-23, 17:53 Temat: do Richelieu |
sonia21 napisał/a: | głosiki poszły na FB też | -co to znaczy? Na FB też mozna głosować?Bo ja to jeno na stronę zalinkowaną przez Richeliu.Bo o głosowaniu to ja codziennie przypominam na FB i N.K. |
sarenka
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2013-06-21, 19:20 Temat: do Richelieu |
Mikuś napisał/a: | Ja z laptopkiem nie smigam | -ech,Serduszko.Tak to jest jak pisze się w necie nie znając się.Pewnie,że nie musisz śmigać,ja też na co dzień nie noszę urżadzonka ze sobą.Jedynie pomślałam o tych,którzy np.mają inne mobilne urządzenia,coby o nich w podróży nie zapomnieli.
Zobacz,nasza szkoła jest już na 5 miejscu |
sarenka
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2013-06-21, 13:24 Temat: do Richelieu |
Może coś podpowiem,chociaż nasi forumowicze to i tak są bystrzachy-ja mam malutki laptop i wszędzie go zabieram.Codziennie,aż do 25 czerwca jeżdże do brata pilnować domu,bo on sam odpoczywa w Bieszczadach.Jak wiemy internet jest już prawie wszędzie i ja z tego korzystam.W moim mieście to nawet takie coś jest,że jak sobie usiądę w parku,to też mam neta. |
sarenka
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2013-06-21, 09:44 Temat: do Richelieu |
sonia21 napisał/a: | Dalej mamy szóste | -a wczorajsze głosowanie było piękne.Ponad 3000 głosów.Dzisiaj też głosowanie idzie dobrze ,jak widać wszyscy pilnie głosujemy! |
sarenka
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2013-06-17, 20:44 Temat: do Richelieu |
Dzisiaj jest już dużo oddanych głosów i niestety wciąż szóste miejsce.Ja już na dzisiaj zakończyłam głosowanie,ale tym wpisem chcę przypomnieć tym,którzy mogli zapomnieć lub zachęcić do głosowania nowo zarejestrowanych użytkowników forum.To tylko jeszcze kilka dni,bo do 23 czerwca.Pilnie codziennie głosujmy. |
sarenka
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2013-06-16, 18:53 Temat: do Richelieu |
Bardzo Was serdecznie proszę pamietajcie o codziennym głosowaniu na naszą szkołę.Nie marnujcie żadnego głosu.Każdy głos jest na wagę nie tyle złota,co rzeczy dużo ważniejszej bo boiska.Widzę,że na Facebooku jest 3,3 tyś.kliknięć ,a głosów od kilku dni w porywach to jak dobrze pamiętam 2,3tyś.A było już jakiś czas ponad 3,0tyś.
Może nie za dobrze rozumiem prawa rządzące się internetem,ale niech liczba głosów jest chociaż zbliżona do kliknięcia - Lubię!
Kto jak kto,ale jestem pewna,że nasza forumowa Rodzina pomoże tym dzieciaczkom w zdobyciu boiska.Zasłużyli sobie na to.Mamy jeszcze trochę czasu,nie marnujmy go |
sarenka
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2013-06-13, 22:12 Temat: do Richelieu |
Co jeszcze możemy zrobic?Macie jakąś radę?Ja dysponuje pewnymi 29 głosami,za znajomych z portali,trudno ręczyć.Jednak myślę,że ich przekonałam do naszej szkoły.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2013-06-14, 08:02 ]
Wygląda na to, że tamci też się ostro mobilizują. Pozostaje nam jedynie nie odpuszczać ...
|
sarenka
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2013-06-10, 21:21 Temat: do Richelieu |
Na fb i nk już na początku akcji wpis od serca umieściłam.Jednak masz rację-przypomnę.Ja teraz to nie mam swojego profilu,ale ma mój mąż-Rysiu Lynx Lynx.
Może przyjmiesz zaproszenie do Linxa-profil o charakterze przyrodniczym.
[ Dodano: 2013-06-10, 22:23 ]
poprawnie -Lynx Lynx(to łacińska nazwa zwierzątka Ryś)
[ Dodano: 2013-06-11, 18:32 ]
Ja już wypełniłam swoją powinność.Nie czekałam do wieczora,bo burza nadchodzi,a wtedy to na ogół prąd nam wyłączają.Nie będę ryzykować.Ja wiem,że jesteśmy na 4 miejscu,ale dopóki piłka w grze,to wszystko jest możliwe.Również zwycięstwo! |
sarenka
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2013-06-10, 20:57 Temat: do Richelieu |
Sonia21- a Ty myślisz,że ja się lenię?Od wczoraj jest wysłanych ciut ponad 20 głosów.Też się martwię,ale już nic więcej nie zrobię.Może by jakąś strategię przyjąć i wysyłać przed północą,żeby uśpić czujność konkurencji |
sarenka
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2013-06-09, 18:21 Temat: do Richelieu |
Dzisiaj już głosowałam na Perłę z laptopa w Gdyni u Brata.
Jestem już w swoim domu na wsi i nic z głosowania.System widzi adres e-mail,,a nie nr IP.Oczywiście tutaj mam inny laptop.
[ Dodano: 2013-06-09, 19:22 ]
sonia21 napisał/a: | A co szkodzi mieć dziś o pięciu głosujących więcej niż wczoraj ... ? | -też tak myślę. |
sarenka
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2013-06-08, 21:18 Temat: do Richelieu |
cleo33 napisał/a: | Damy rade | - |
sarenka
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2013-06-08, 13:32 Temat: do Richelieu |
Gazda napisał/a: | Rano będziemy na 2 miejscu... | -oj,wciąż jesteśmy na 4 miejscu.A ja już zagłosowałam.Jeszcze się lepiej postaram,bo tak sobie myslę,że jak szkoła zajmie I miejsce,to zaproszą nas na otwarcie boiska.Nowi użytkownicy forum,prosimy-przyłączcie się do nas
[ Dodano: 2013-06-08, 14:34 ]
Może jeszcze raz napiszę na jaką szkołę głosujemy:(nie za bardzo rządzę się w tym wątku?)
http://www.koloroweboiska.pl/szkola/15.html |
sarenka
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2013-06-07, 22:00 Temat: do Richelieu |
Wiesz,jakby to powiedzieć -ja z myśleniem nie mam specjalnie problemu,jedynie z obsługą i rozumieniem komputera.
Poza tym,autentycznie podoba mi się polecana szkoła w Perłach.
Dawno,dawno temu sama chodziłam do takiej małej przyjaznej dzieciom szkoły.I było boisko,ba dasz wiarę,że w nogę grałam?A dokładnie na bramce stałam,ja nieduża,ale w sprincie byłam dobra.I refleks też miałam dobry.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2013-06-07, 23:04 ]
|
|