1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 3
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Odchodzimy...
siluete

Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 13525

PostDział: Opieka paliatywna   Wysłany: 2012-08-23, 19:04   Temat: Odchodzimy...
Tatuś odszedł. Dzisiaj 11:20. Na koniec strasznie się męczył. On się udusił jakąś czarną wodą, która wypływała z niego litrami....
siluete

PostDział: Opieka paliatywna   Wysłany: 2012-08-22, 15:36   Temat: Odchodzimy...
Stan wczorajszy utrzymuje się cały czas. Nie jest ani lepiej ani gorzej. Dzisiaj jak mój mąż wszedł do pokoju, w którym tata leży i powiedział mi coś na ucho, bo myśleliśmy, że tata śpi, tata nagle się na niego spojrzał i dość głośno powiedział "widzę Cię, widzę" a wcześniej przez bardzo długi czas milczał. Zastanawiam się, czy tata nie ma siły czy nie chce mówić...
siluete

PostDział: Opieka paliatywna   Wysłany: 2012-08-21, 20:40   Temat: Odchodzimy...
Mój Tatuś ma nowotwór głowy trzustki. Mamy swój wątek, ale tam nikt nie zgląda, a czuję potrzebę wypisania się. Po trzech kursach gemzaru i jednym niepełnym cyklu Folfox4 odchodzimy. Tzn On odchodzi a wraz z nim kawałek mnie.
Dzisiaj z Tatusiem nie ma kontaktu, już mało mówi. Jestem przy nim cały czas, ile tylko mogę. Nawet moje dzieci (5,5 roku i 1,5 roku) ciągle są z dziadziusiem. Siedzimy przy łóżku, trzymamy za rękę. Mamy spokój.....
Podobno kochać to pozwolić odejść.....

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron