1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 9
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: proszę o pomoc w walce z rakiem płuc
slimak1982

Odpowiedzi: 406
Wyświetleń: 116593

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2013-02-15, 15:32   Temat: proszę o pomoc w walce z rakiem płuc
Jak tata się czuję ?
slimak1982

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2013-02-11, 14:19   Temat: proszę o pomoc w walce z rakiem płuc
Nie ma za co. Kiedyś znajomej znajoma mówiła, że bardzo dobrze robi dla chorego na raka picie barszczu czerwonego swojskiej roboty.
Trzeba szukać najlepszych rozwiazań dla bliskich. Próbować tego co się da
slimak1982

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2013-02-11, 13:33   Temat: proszę o pomoc w walce z rakiem płuc
Moja mama też piła nutridrinki.
Czytałam jak tata był chory w necie przepisy na zupy na bazie nutridrinków o samku naturalnym. Był przepis na zupę brokułową i pomidorową. Może warto spóbować ? Jedzenie urozmaicone i pełne wartościowych witamin, które teraz są dla taty niezbędne
slimak1982

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2013-02-08, 08:03   Temat: proszę o pomoc w walce z rakiem płuc
Napisz później jak tam tata
slimak1982

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2013-01-28, 14:43   Temat: proszę o pomoc w walce z rakiem płuc
Wiesz...czytam posty tutaj z innymi nowotworami i przerażajace jest to, że codziennie ktoś nowy przybywa :(
Wczoraj oglądałm film o Agacie Mróz "Nad życie", jak człowiek widzi tylko film to objerzy , zamyśli się i wraca potem do normalnego życia, a jeśli taka tragedia związana z chorobą spotyka nas bezposrednio to człowiek zwalnia, zatrzymuje się, myśli i zastanawia co dalej.
slimak1982

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2013-01-28, 14:15   Temat: proszę o pomoc w walce z rakiem płuc
Widzisz, mój tata chciał żyć,walczył, z trudem było mi patrzeć jak swoim wzrokiem pytał co dalej.
Dokładnie, nadzieja umiera ostatnia. Jednak jak bliski odchodzi to człowiek czuje pustkę, bunt i żal do świata, że spotkało to właśnie mnie.
slimak1982

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2013-01-28, 13:15   Temat: proszę o pomoc w walce z rakiem płuc
młoda
Czytam Twój wątek i wpisy u innych użytkowników, Twoje zdeterminowanie w heroicznej walce z chorobą taty jest niezbitym dowodem tego, jak człowiek w takich trudnych sytuacjach nie myśli o sobie a o innych.
Tak jak pisze smutasek1983 głowa do góry :)
slimak1982

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2013-01-17, 13:54   Temat: proszę o pomoc w walce z rakiem płuc
Musicie się trzymać, bo jak nie Wy to w kim tata by miał oparcie ?
Wiem, że jest ciężko,przechodziłam przez to z moimi rodzicami, zaciskałam zęby, płakałam ukradkiem, aby tylko nie pokazać swojej bezradności.
Obserwujcie tate i każdy pogaraszający się stan zgłaszajcie lekarzowi, aby tata nie cierpiał.
slimak1982

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2013-01-17, 12:48   Temat: proszę o pomoc w walce z rakiem płuc
My jak walczyliśmy, wypożyczyliśmy koncentrator tlenu z hospicjum. Przywieźli do domu i mieliśmy tak długo jak potrzebowaliśmy. Wypożyczyli nam też łóżko przeciw odleżynowe. Popytajcie.
Trzymajcie się dzielnie !

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron