1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Polecamy książki |
soja
Odpowiedzi: 105
Wyświetleń: 49156
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2012-04-04, 18:00 Temat: Polecamy książki |
Ja polecam książkę - Dobry Pies autorstwa Susan Wilson . Ostatnią moją przeczytaną książką jest Ratując Amy autorstwa Daphne Barak . Jest to książka o Amy Winehouse . Autorka pokazuje Amy w całkiem ciekawy sposób poprzez rozmowy z nią samą i jej bliskimi . Polecam też Nieśmiertelne życie Henrietty Lacks autorstwa Rebeccy Skloot . Mega ciekawa książka do poczytania jednym tchem |
soja
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2010-08-07, 22:55 Temat: Polecamy książki |
Ja też uwielbiam Dr G . Jest genialna w tym co robi. Pomijając fakt, że jak startowałam na medycynę to miałam zamiar wybrać dokładnie tą samą specjalizację co ona, czyli inaczej mówiąc chciałam być zimnym chirurgiem ( tak ich nazywa mój mąż ) , to ona jest mistrzem. Może założymy fan club doktor Jan Garavaglia ?
[ Dodano: 2010-08-07, 23:58 ]
http://www.forum-onkologi...p?p=30574#30574 Fan club lekarza sądowego na forum onkologicznym ????? Ja chyba zwariowałam |
soja
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2010-08-07, 13:18 Temat: Polecamy książki |
Ja polecam 2 książki autorki Mary Roach - SZTYWNIAK, czyli osobliwe życie nieboszczyków oraz DUCH, czyli na tropie życia pozagrobowego. W pierwszej książce autorka odwiedza różne krematoria, kostnice, farmę ciał, zakłady pogrzebowe i opisuje w sposób humorystyczny co się dzieje z naszymi ciałami po śmierci. Naprawdę polecam. W drugiej tropi duchy i udowadnia, że życie pozagrobowe istnieje. Obie książki ŚWIETNE ! Mogę też polecić książki Simona Becketta ( Zapisane w kościach, Szepty zmarłych i Chemia śmierci ) oraz na koniec KRONIKI LEKARZA SĄDOWEGO Michaela Sapaneta. |
|
|