Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
soja
Odpowiedzi: 588
Wyświetleń: 256918
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-09-25, 13:42 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Aniu, pozwoliłam sobie uczcić pamięć twojej mamusi . Mam nadzieję, że się nie obrazisz , o wykorzystanie zdjęcia . Ja zapamiętam ją z tą śliczną uśmiechniętą buzią :
|
soja
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-09-25, 10:55 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Aniu, nie wiem co napisać . Odeszła kolejna wspaniała osoba - ofiara raka . Tak sobie myślę, że dla tych osób, które zabrał rak jest po śmierci przygotowane jakieś specjalne, cudowne miejsce . Za to całe ich cierpienie i ból , jakiego doświadczyli . Coś jak loża dla vipów . Piękny ogród dla wybrańców , gdzie tylko oni mogą wejść . Niech twoja mamusia teraz odpocznie w tym ogrodzie . Ona i tak będzie przy tobie . Wyrazy współczucia dla ciebie kochana |
soja
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-08-30, 14:21 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Aniu, uściskaj mamę i powiedz jej, że jest baaaardzo dzielna . Jak chce to martini nawet i 5 razy dziennie . Humorek będzie lepszy . Jak tam dzieciaczki ? |
soja
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-06-15, 20:50 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
To super, że mama będzie się mogła zrelaksować w gronie rodziny . Kwiatuszek dla niej .
[następne komentarze] |
soja
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-06-13, 13:27 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Bidulka ta twoja mamusia . A z tą pościelą to są jakieś jaja ! Kazać choremu leżeć w brudnej , bo mają braki ????? Nie mieści mi się to w głowie . Aniu, pisz co tam u mamy i przekaż jej mnóstwo buziaków . |
soja
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-07-31, 12:05 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
To super, że twoja mamusia ma siłę by was opieprzać , bo to znaczy, że czuje się lepiej . Mam nadzieję, że ten stan się utrzyma i mama cały czas będzie się dobrze czuć. Pisz co u was. Buziolki dla ciebie i kwiatuszek dla twojej mamusi . |
soja
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-06-27, 16:53 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Kurcze, niedobrze . Sama nie wiem co napisać. Napewno, że jest mi przykro z powodu takich wyników. Oby te nerki się wzięły za siebie i ruszyły szybko do roboty . Nadziejo, trzymam nadal kciuki za twoją mamusie. Przekaż jej pozdrowienia i całusy . Dla ciebie też całuski . |
soja
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-06-18, 20:52 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Kurcze, ale się ta twoja mama nacierpi. Nie dość, że raczysko to jeszcze takie dziadostwo się przypląta . Czy bardzo ją to boli ? Oby się jak najszybciej zagoiło. |
soja
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-06-13, 22:45 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Nadziejo, może spróbuj smarować to mamie maścią bepanthen. Jest to maść głównie dla dzieci, ale działa rewelacyjnie. Ja usuwam nią dosłownie wszystko, począwszy od ran do poparzeń. A wszystkie gojące się tatuaże tatuażyści polecają smarować właśnie nim. Mój ostatni tatuaż po smarowaniu alantanem musiał iść do poprawki, bo jadził się paskudnie ( nie miałam akurat bepanthenu ). Oczywiście po bepanthenie zagoił się w tempie expresowym. Naprawdę polecam. Buziole |
soja
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-04-13, 17:53 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
O rany, dopiero jak to zebrałaś w kupkę DSS to widzę pełny obraz sytuacji, bo przyznam, że nie doczytałam wszystkich postów . Tak czy tak, trzymam kciuki za twoją mamę Nadziejo . |
soja
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-02-28, 22:28 Temat: Rak piersi, Rak jajników ze wznową i progresją |
Nadziejo, to super, że na TK nic nie wyszło . Oby tak zostało. Mam nadzieję, że twojej mamie poprawił się nastrój po tym wyniku. A jak tam dzidziuś ? |
|