Autor |
Wiadomość |
Temat: Słowa wyrażam obrazem |
soja
Odpowiedzi: 35
Wyświetleń: 17890
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2009-05-07, 22:45 Temat: Słowa wyrażam obrazem |
Aga, obiecuję, że wkleje zdjęcia moich włochatych pupilków Ja tam się żadnych robalków nie boję. Miałam nawet salamandrę plamistą (jest pod ochroną ) i uwielbiała spacerować po domu. Tak właściwie to przerobiłam już wszelakie rodzaje różnych stworków A co do wieku ptaszników to niektóre gatunki mogą żyć nawet 30 lat. Ja to wogóle mam upodobanie do wszystkiego co dla innych jest obrzydliwe i straszne. Pająki, robale, krew, rany, wnętrzności, zwłoki - wszystko to mnie fascynuje Taka już jestem. Mój mąż czasem mówi, że się mnie boi Jedyne owady, których nie znoszę to komary i muchy |
soja
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2009-05-07, 17:21 Temat: Słowa wyrażam obrazem |
Dziewczyny, no nie żartujcie Nawet sobie nie wyobrażacie jakie to miłe stworzonka. To troche tak jak mały kotek lub piesek, tylko nóg ma więcej. Przy bliższym poznaniu naprawde zyskują |
soja
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2009-05-07, 16:23 Temat: Słowa wyrażam obrazem |
Jusia, uwierz mi ten pajączek na zdjęciu to prawdziwe maleństwo Hoduje od kilku lat pająki ptaszniki. W tej chwili mam 2. Miałam też skorpiona, zmije i piranie. Moje pajaczki mają jeden 10 lat, a drugi 8 lat. Obie to samiczki. Moje kosmate, milusie futrzaczki Są jakieś 100 razy wieksze niż ten ze zdjęcia. Zresztą fakt, że żywią się myszami mówi sam za siebie Każdy kto mnie odwiedza i je widzi to pózniej rozglada się cały czas ukradkiem dookoła czy aby gdzieś skąds nie wyłazi jakiś stwór. Przekomicznie to wygląda |
soja
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2009-05-07, 13:41 Temat: Słowa wyrażam obrazem |
|
soja
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2009-05-03, 21:27 Temat: Słowa wyrażam obrazem |
Fajne zdjęcia mral Zwłaszcza ta mewa mi się podoba. Wyglada jakby pozowała. Ja dziś byłam na pokazie florystycznym i zaszalałam okrutnie- ponad 300 zdjęć. Jak je wrzuce do komputera to coś wybiore i wkleje serie z kwiatami. |
soja
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2009-05-03, 08:35 Temat: Słowa wyrażam obrazem |
Dzięki DSS Aż się zaczerwieniłam . Takie moje małe hobby. Teraz zbieram na lepszy obiektyw do aparatu, ale mi słabo idzie |
soja
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2009-05-02, 20:50 Temat: Słowa wyrażam obrazem |
Oto moje wypociny. Lubię strasznie sobie popstrykać zdjęcia, zwłaszcza z bardzo bliska. Mam nadzieje, że chociaż niektóre się wam spodobają |
|