Autor |
Wiadomość |
Temat: Czy można umrzeć z głodu w XXI wieku? |
soja
Odpowiedzi: 85
Wyświetleń: 40942
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2009-06-05, 12:46 Temat: Czy można umrzeć z głodu w XXI wieku? |
Mrakad, ja myslę, że to jest nie do przeskoczenia. Ten ból,strach, żal i łzy. To nieodłączna część choroby. Jeśli się kogoś kocha to w takich chwilach nic innego nie ma znaczenia. Choćbyś nie wiem jak się starał nie zmienisz tego. A tak wogóle to dlaczego myślisz o śmierci ? 25-30 % szans to dużo. Nie wiem ile procent ma moja mama i nie chcę wiedzieć. Pewnie lekarz powiedziałby, że statystycznie nie ma żadnych szans. Ale statystycznie , to ja i mój pies mamy po trzy nogi. Więc wierzę i będe wierzyć . Pozdrawiam i życzę ci żebyś dożył póżnej starości, będąc w tych 25-30 %. |
soja
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2009-05-28, 13:35 Temat: Czy można umrzeć z głodu w XXI wieku? |
Marzenko, trzymaj się. |
soja
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2009-05-25, 22:56 Temat: Czy można umrzeć z głodu w XXI wieku? |
Żal, poprostu żal i brak słów........ |
soja
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2009-05-24, 16:41 Temat: Czy można umrzeć z głodu w XXI wieku? |
Wyrazy współczucia (*). Nawet nie wiesz jak mi przykro . Przynajmniej juz nie cierpi..... |
soja
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2009-05-21, 22:49 Temat: Czy można umrzeć z głodu w XXI wieku? |
Nawet trudno jest mi czytać to co napisałaś . Musi ci być cholernie ciężko. Naprawde mi przykro . Gdybym tylko mogła pomóc...... Dlaczego niektórzy tak muszą cierpieć ? . Nie potrafię tego zrozumieć . Trzymaj się jakoś. Przytulam cię wirtualnie . |
soja
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2009-05-21, 21:42 Temat: Czy można umrzeć z głodu w XXI wieku? |
Maganana, a co z twoim tatą ? Jak się czuje ? Mam nadzieje, że chociaz troszke lepiej. |
soja
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2009-05-20, 15:50 Temat: Czy można umrzeć z głodu w XXI wieku? |
Współczuje (*) |
soja
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2009-04-30, 21:13 Temat: Czy można umrzeć z głodu w XXI wieku? |
Maganana, aż przykro czytać, że twój tata tak cierpi Żal serce ściska Niesprawiedliwy jest ten świat. Trzymam za was kciuki. |
|