1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 74
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
soja

Odpowiedzi: 1253
Wyświetleń: 138016

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2014-01-31, 20:17   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Cześć Aguś :) . Dobrze, że się odzywasz . Na problemy w toalecie spróbuj ciekłej parafiny . Na pewno ktoś ci coś jeszcze skutecznego doradzi . Czy masz już wyniki z TK ? Buziaki
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2013-11-01, 23:29   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Aguś :tull: :tull: :littlehs:
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2013-09-04, 22:06   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Hej Aguś :) . Strasznie się cieszę, że wszystko u ciebie w porządku i że jesteś zadowolona . Życzę ci , żebyś się wybawiła do upadłego na zlocie ( tańce, swawole, hulanki :mrgreen: ) i wróciła z naładowanymi akumulatorami . Pomyśl tam czasem o mnie ( a ja biedna z miotłą i szmata będę zasuwać po domu :| ) 8-)
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-11-19, 15:17   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Aguś, to co odczuwasz to Uszkodzenie nerwów obwodowych (polineuropatia)w czasie leczenia chemioterapią . Na szczęście większość zaburzeń wynikających z uszkodzenia
nerwów obwodowych jest odwracalna i ustępuje samoistnie po zakończeniu leczenia . Jest jeden lek, który pomaga, ale z tego co się orientuję to ma kosmiczną cenę, a oczywiście nie jest refundowany . Możesz się zorientować -nazywa się Amifostyna . Możesz też spróbować zażywać witaminy z grupy B ( z wyjątkiem B12 ) . Podobno skuteczne . Nie mogę sobie przypomnieć nazwy leku, który zażywała moja mama . Brała go po taxolu właśnie na neuropatie . Jest to lek stosowany w cukrzycy , ale za chiny nie pamiętam nazwy . Może ktoś podpowie :roll: .
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-11-16, 19:45   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Cześć Aguś :) . Co u ciebie kochana ? Niedługo kolejny wlew . Jak się trzymasz ?
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-23, 15:28   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Cześć Agniesiu :) . Co słychać ? Jakoś cichutko u ciebie :| .
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-20, 17:27   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Aguś, ja tak uwielbiam śnieg, że nawet na golasa mogę się w nim tarzać :-D . Zawsze jak nadchodzi zima to nie mogę się doczekać pierwszego śniegu . Jak tylko zaczyna padać to biegnę na pole i wystawiam twarz w niebo, żeby rozkoszować się padającymi na skórę zimnymi płatkami . To taka moja bardzo przyziemna rozrywka, która sprawia mi niewysłowioną przyjemność :-D . Czuję się wtedy jak królowa świata ! Wogóle to uwielbiam wszystko co związane ze śniegiem - jazdę na nartach, lepienie bałwana albo po prostu patrzenie na padający śnieg :) . I gdzie ta moja kochana zima ??? Uwielbiam też cmentarz zimą . Taki zupełny spokój i wystające ze śniegu anioły . Śnieg trzeszczący pod nogami w całkowitej ciszy . Jakie to wszystko zachwycające !!!
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-20, 14:26   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Witaj Aguś :) . Co u ciebie ? Miałam ci już wcześniej napisać, że cię oglądnęłam w bezwstydnych i naprawde ładna babka z ciebie :-D . A jaka sympatyczna !!! Tak sobie ciebie właśnie wyobrażałam . A wiesz, że i ja się schowałam w bezwstydnych ;) ?
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-18, 14:40   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Cześć Julciu :) . Podziwiam cię, ja jak musiałam palić w piecu przez kilka miesięcy to była dla mnie szkoła przetrwania . Wracałam z piwnicy brudna jak górnik, ręce bolały od łopaty, a oczy szczypały od pyłu :| . Dzielna jesteś :-D .

[ Dodano: 2012-07-18, 15:43 ]
Oczywiście - Cześć Aguś :-D . Zaczęłam pisać o tym paleniu w piecu i się tak zapędziłam, że się nie przywitałam z tobą . Co słychać kochana ?
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-16, 14:17   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Cześć Aguś :) . Jak mija dzionek ? Jak samopoczucie ?
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-14, 14:17   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Witaj Agusiu :) . Jak ci mija weekend ? Mam nadzieję, że spokojnie, miło i bez burz .
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-11, 12:28   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Cześć Aguś :) . Nie da się jakoś odkręcić sprawy z tym przelewem ? Przecież musi być jakiś sposób . Czy u was pada deszcz ? Ja chcę deszczu !!!
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-09, 18:40   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Aguś, czym się martwisz ? Co takiego usłyszałaś ? Nie strasz mnie :?ale?:
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-09, 11:56   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Cześć Aguś :) . Obyś ten termin znośnie szybki dostała . U mnie dzisiaj troszkę zelżył upał i słońce się schowało . Cieszy mnie to . Mogę wkońcu iść do mamy porządnie umyć pomnik, bo przy tych upałach to tylko tak szybko szmatka przecierałam :roll: .
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-07, 23:54   Temat: Agamaz - komentarze (vf7)
Aha, o burze ci chodziło . Ja właśnie siedziałam sobie sama pod altanką na polu ( już wszyscy śpią ) i obserwowałam błyskawice . Są piękne :) . Gdzieś daleko ode mnie jest burza . Nie pada, wieje lekki wietrzyk , w powietrzu słychać lekkie grzmienie i widać jak ciemne niebo przecinają co chwile pazury błyskawic :-D . Tak swoją drogą to ciekawe gdzie ta burza jest :roll: . A u ciebie znowu burzysko ?

[ Dodano: 2012-07-08, 00:54 ]
A może wypróbuj stopery do uszu ? Przynajmniej nie słyszałabyś grzmotów .

Strona 1 z 5
Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron