1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 36
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Plamiasta - komentarze
soja

Odpowiedzi: 603
Wyświetleń: 74122

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2013-08-22, 19:37   Temat: Plamiasta - komentarze
Hej Julka :) . Jak zdrówko ? Co u ciebie słychać ?
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-11-16, 19:44   Temat: Plamiasta - komentarze
Cześć Julka :) . Wpadłam się przywitać i życzyć ci spokojnego wieczoru . Zgodzę się z moimi przedmówcami , że twoje chłopaki są przesłodkie :-D .
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-25, 14:39   Temat: Plamiasta - komentarze
Cześć Julka :) . Ja to bym się chętnie dała wymasować , a jakby masażysta wyglądał tak :
to od razu bym umarła i znalazła się w niebie !!! Co porabiasz kochana ? Dostałaś jakiś wyjątkowy prezent na urodzinki ? Jesteś jak ja zodiakalnym królem zwierząt :-D .
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-23, 15:39   Temat: Plamiasta - komentarze
Julciu, ty podobno masz dzisiaj urodzinki :!: . No więc :

Niech smutek zniknie

W górskim potoku,

by radość kwitła

jak róża co roku.

By na twej twarzy

promyczek słońca,

nigdy nie zniknął

i trwał do końca.

By najpiękniejsze chwile

w Twoim życiu

trwały wiecznie.

soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-20, 14:49   Temat: Plamiasta - komentarze
Cześć Julko :) . Co porabiasz ? Mój mąż właśnie pali suche gałęzie na podwórku i chyba zaraz się zagazuję :uuu:
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-18, 14:44   Temat: Plamiasta - komentarze
Cześć Julciu :) . Co porabiasz ?
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-16, 14:18   Temat: Plamiasta - komentarze
Cześć Julciu :) . Co słychać ? Dowiedziałaś się coś o tej rencie ?
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-14, 14:21   Temat: Plamiasta - komentarze
O rany Julciu, ale świnie podłe z tych urzędasów :evil: !!! Tylko patrzą, żeby komuś kłód pod nogi porzucać . To ludzie bez serca . Niestety, nic ci nie poradzę, bo żadnego prawnika nie znam i sama też się na tym nie znam :uuu: . Wiesz co, kiedyś Iwka mi doradzała i chyba ona coś z prawem ma wspólnego . Zapytaj ją . Całuski :cmok:
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-11, 14:49   Temat: Plamiasta - komentarze
Narazie nie Julciu, bo jeszcze nie wiem jakiej płci jest Tomkuragóra 8-) . Ale dziękuję , że o mnie pomyślałaś :cmok:
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-11, 14:39   Temat: Plamiasta - komentarze
Ja się cieszę, ze ty się cieszysz :cmok: :littlehs: :heart:
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-11, 14:08   Temat: Plamiasta - komentarze
plamiasta napisał/a:
Soju zawsze można powiedzieć że krzywo celował

Też prawda :-D . Krzywo celował i poszło rykoszetem :lol:
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-11, 14:02   Temat: Plamiasta - komentarze
Julciu, japończyk |wht?!| ??? Jakby się urodził taki mały skośnooki to już widzę reakcję mojego męża :lol: . Nie wiem co by pierwsze przez okno leciało - ja czy mały skośnooki :lol: . Witaj Anelio :)
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-11, 13:21   Temat: Plamiasta - komentarze
plamiasta napisał/a:
TOMAKURAGÓRA

Kurcze blade, jak to komicznie brzmi :lol: :lol: :lol: . Ja też muszę zapodać małą kawkę, bo się słaniam na słoniowych nóżkach .
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-11, 12:38   Temat: Plamiasta - komentarze
Cześć Julciu :) . Ja też z tą poważną mamuśką tak mam . Czasem aż mi głupio tak rżnąć pajaca :lol: . Co u ciebie ?
soja

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-09, 12:02   Temat: Plamiasta - komentarze
Cześć Julciu :) . Dobrze, że jesteś :-D . A jak twoje dzieciaczki na to wszystko ? Bali się bardzo ?

Strona 1 z 3
Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron