Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak piersi zrazikowy inwazyjny |
sonia21
Odpowiedzi: 167
Wyświetleń: 63013
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-09-13, 05:51 Temat: Rak piersi zrazikowy inwazyjny |
olaczek napisał/a: | Bez komentarza |
nie odpuszczaj myszko , ja zachorowałam mając lat 48 , onkoloszka dała skierowanie bez problemu , nie jestem obciążona genetycznie , a choruję idź do rodzinnego , spróbuj przecież nic Cię to nie kosztuje
pozdrawiam cieplutko |
sonia21
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-07-06, 10:35 Temat: Rak piersi zrazikowy inwazyjny |
myszko
nie bójcie się chemii ja jej nie miałam ale mój mąż tak , a po skierowanie idź do lekarza rodzinnego jak onkoloszka nie chce dać dziwne
pozdrawiam i ściskam Was obie |
sonia21
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-07-04, 19:34 Temat: Rak piersi zrazikowy inwazyjny |
Witaj
ja dostałam od onkologa bez żadnego problemu , poproś na pewno da .
Pozdrawiam cieplutko
badania z skierowaniem są bezpłatne |
sonia21
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-07-01, 08:01 Temat: Rak piersi zrazikowy inwazyjny |
|
sonia21
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-06-20, 15:36 Temat: Rak piersi zrazikowy inwazyjny |
Cytat: | myszko chemioterapia powinna być wdrożona najszybciej jak się da.. | jak tylko wyniki będą w ręce przed każdą chemią badania z krwi markery również i dopominaj się o nie , jeżeli TK było robione przed operacją , to myślę że następne będzie po chemii , chociaż lekarze zlecanie na TK dają w czasie trwania chemii że by sprawdzić , ale wiesz jak teraz leczą na lekarzu trzeba wiele rzeczy wymusić i wchodzić oknami jak się nie da drzwiami
pozdrawiam cieplutko uściskaj Mamcię |
sonia21
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-05-23, 18:51 Temat: Rak piersi zrazikowy inwazyjny |
myszko
wytrwałości będzie dobrze , ja i mój mąż też walczymy z rakiem , trzymam kciuki
pozdrawiam cieplutko |
|