Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak piersi zrazikowy |
sonia21
Odpowiedzi: 262
Wyświetleń: 94321
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2012-06-02, 08:08 Temat: Rak piersi zrazikowy |
Agnieszka00,
jak babcia się czuje , jakie wyniki z TK ? odezwij się napisz coś |
sonia21
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2012-03-27, 21:35 Temat: Rak piersi zrazikowy |
Agnieszka00,
a czy lekarz na kontroli nic nie doradził ? czy TK klatki piersiowej jest z kontrastem ? jeżeli zdrowe są nerki to nie ma obciążenia dla organizmu zrobienie TK z kilku dniowym odstępem , mnie lekarz powiedział że nie ma ryzyka , po badaniu z kontrastem trzeba dużo pić żeby wypłukać organizm , badania z krwi co trzy miesiące ja tak mam cały czas jestem trzy lata po operacji i co pół roku TK klatki piersiowej i j.b. do tego dochodzi usg j.b. i RTG płuc na przemian z TK.
pozdrawiam . |
sonia21
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2012-01-11, 20:05 Temat: Rak piersi zrazikowy |
Agnieszka00,
zawsze możesz zrobić ksero wyników badań tego lekarz nie może Wam odmówić , myślę że lekarz przepisał tramadol dlatego że zasugerował się tym , że babcia jest chora na nowotwór ten lek podaje się w chorobach nowotworowych przy silnych bólach ma dużo skutków ubocznych , może również wywoływać duszność skurcz oskrzeli i świszczący oddech , od tramadolu można również się uzależnić
czy babcia ma takie silne bóle ? tak więc zastanowiłabym się dobrze czy babci jest ten lek potrzebny z tego co piszesz to wnioskuję , że nie a leków takich jak tramadol na zapas się nie bierze ,
co do puchnięcia ręki , może puchnąć bo chłonka nie krąży tak jak powinna , trzeba masować i ćwiczyć rękę to jest bardzo ważne
pozdrawiam cieplutko uściskaj babcię |
sonia21
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-12-13, 19:50 Temat: Rak piersi zrazikowy |
Agnieszko
bardzo się cieszę że leczenie zakończone , jeszcze trochę i zacznę się czerwienić
pozdrawiam cieplutko i uściskaj babcię |
sonia21
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-12-02, 22:20 Temat: Rak piersi zrazikowy |
Agnieszko
super wieści , pozdrowienia dla babuni i trzymać tak dalej
pozdrawiam cieplutko |
sonia21
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-10-06, 20:38 Temat: Rak piersi zrazikowy |
bardzo się cieszę że się wszystko udało trzymam kciuki a babcia co na to ? czy doktor L. proponował hospitalizację ?
pozdrawiam cieplutko uściskaj babcię mocno |
sonia21
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-08-23, 21:51 Temat: Rak piersi zrazikowy |
Agnieszko00
czy babcia może świeżą zieloną pietruszkę bardzo drobno zsiekaną 1 łyżka dziennie , tylko nie w zupie , na surowo np. na kanapki w pietruszce jest bardzo dużo żelaza
pozdrawiam . |
sonia21
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-08-11, 06:15 Temat: Rak piersi zrazikowy |
Agnieszko
bardzo się ciszę , że wszystko dobrze poszło , mam wrażenie ,że Twoja dzielna babcia przeskoczyła by nie jednego młodego
bardzo mocno Was ściskam i pozdrawiam oby tak dalej |
sonia21
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-08-09, 20:19 Temat: Rak piersi zrazikowy |
Agnieszko
mocno trzymam kciuki i przytulam do serducha
[ Komentarz dodany przez Moderatora: DumSpiro-Spero: 2011-08-09, 21:51 ]
To i ja się przyłączam do kciuków |
sonia21
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-07-01, 13:38 Temat: Rak piersi zrazikowy |
Agnieszka00 napisał/a: | Dostałyśmy termin biopsji (niestety nie wiem jakiej) i USG 7 lipca w Sosnowcu w poradni na Wawelu |
Cytat: | Póki co udało się nam zachować termin 7 lipca, ale nie w Sosnowcu (paskudne opinie) |
oj paskudne , ja zwiałam z Sosnowca a też jestem z tego miasta , byle dalej od poradni chorób sutka na Wawelu , uciekłam również z Gliwic i w końcu wylądowałam w Częstochowie chwale sobie
pozdrawiam cieplutko |
|