1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Co robić, mówić gdy ktoś traci już nadzieję |
sonia21
Odpowiedzi: 33
Wyświetleń: 18115
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-11-06, 19:17 Temat: Co robić, mówić gdy ktoś traci już nadzieję |
Chanel ,
śledziłam pisany przez Ciebie wątek napisałam tylko raz a od śmierci Uli nie miałam odwagi czytać tym bardziej pisać dopiero dzisiaj i dowiedziałam się że Twoja przyjaciółka odeszła
Tak bardzo mi przykro , przyjmij wyrazy współczucia |
sonia21
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-01-21, 20:42 Temat: Co robić, mówić gdy ktoś traci już nadzieję |
Mikuś, witaj na forum
wejdź w Życie Forum tam jest twój post , zapoznaj się z regulaminem forum i jak zadać pytanie na forum , będzie nam łatwiej odpowiadać na Twoje pytania
pozdrawiam cieplutko . |
sonia21
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-01-18, 20:49 Temat: Co robić, mówić gdy ktoś traci już nadzieję |
izamc,
nie wtrąciłaś się i nie przepraszaj bo nie ma za co przepraszać , po to jest ten dział żeby otrzymać wsparcie , ciepłe słowo i móc się wygadać
pozdrawiam cieplutko |
sonia21
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-01-18, 19:34 Temat: Co robić, mówić gdy ktoś traci już nadzieję |
Chanel,
po prostu bądź przy niej na dobre i na złe , niech Twoja przyjaciółka ma w Tobie oparcie to bardzo ważne
pozdrawiam cieplutko dużo siły i wytrwałości |
|
|