1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 2
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Rak,nowotwór,gdzie mam się skierować?
sonia21

Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 11590

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2012-01-18, 23:15   Temat: Rak,nowotwór,gdzie mam się skierować?
Marcin wwa napisał/a:
Ja chce iść na ostry dyżur na izbe przyjęć (jestem z Warszawy),bo już nie wytrzymuje i właśnie nie wiem czy oni zrobią mi te badania,czy potraktują mniej jak wyżej.

zawsze możesz iść na ostry dyżur jeżeli masz silne bóle nic Cię to nie kosztuje najwyżej Cię odeślą , do gastrologa musisz mieć skierowanie to się wiąże z terminami więc pozostaje Ci wizyta prywatna i w szybkim terminie u takiego lekarz który pracuje w szpitalu żeby w razie potrzeby mógł Cię natychmiast położyć .
  Temat: Rak,nowotwór,gdzie mam się skierować?
sonia21

Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 11590

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2012-01-18, 21:58   Temat: Rak,nowotwór,gdzie mam się skierować?
Marcin wwa, witaj na forum

zrób koniecznie USG jamy brzusznej jeżeli lekarz rodzinny nie da skierowania to zrób to prywatnie ,
Marcin wwa napisał/a:
miałem przez 2 tygodnie powiększony węzeł na szyi,miałem w jego okolicach jeszcze opuchlizne,teraz jakby się opuchlizna zmniejsza,

czy w tym czasie byłeś przeziębiony , powiększone węzły mogą być przy infekcji ale niepokojący jest ból w okolicy odbytu , można też zrobić USG węzłów chłonnych , koniecznie idź do lekarza i zrób to USG na pewno wyjaśni się co w jamie brzusznej się dzieje no i przydało by się zrobić kolonoskopię to jest bardzo ważne i nie zwlekaj a wstydzić się nie masz co wszyscy tu piszemy o naszych dolegliwościach
pozdrawiam cieplutko .

[ Dodano: 2012-01-18, 22:00 ]
absenteeism napisał/a:
Najlepiej byłoby zrobić kolonoskopię - nie wiem, czy rodzinny może wystawić na nie skierowanie,

może rodzinny wystawić skierowanie

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron