1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak,nowotwór,gdzie mam się skierować? |
sonia21
Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 11590
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-01-18, 23:15 Temat: Rak,nowotwór,gdzie mam się skierować? |
Marcin wwa napisał/a: | Ja chce iść na ostry dyżur na izbe przyjęć (jestem z Warszawy),bo już nie wytrzymuje i właśnie nie wiem czy oni zrobią mi te badania,czy potraktują mniej jak wyżej. |
zawsze możesz iść na ostry dyżur jeżeli masz silne bóle nic Cię to nie kosztuje najwyżej Cię odeślą , do gastrologa musisz mieć skierowanie to się wiąże z terminami więc pozostaje Ci wizyta prywatna i w szybkim terminie u takiego lekarz który pracuje w szpitalu żeby w razie potrzeby mógł Cię natychmiast położyć . |
Temat: Rak,nowotwór,gdzie mam się skierować? |
sonia21
Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 11590
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-01-18, 21:58 Temat: Rak,nowotwór,gdzie mam się skierować? |
Marcin wwa, witaj na forum
zrób koniecznie USG jamy brzusznej jeżeli lekarz rodzinny nie da skierowania to zrób to prywatnie , Marcin wwa napisał/a: | miałem przez 2 tygodnie powiększony węzeł na szyi,miałem w jego okolicach jeszcze opuchlizne,teraz jakby się opuchlizna zmniejsza, |
czy w tym czasie byłeś przeziębiony , powiększone węzły mogą być przy infekcji ale niepokojący jest ból w okolicy odbytu , można też zrobić USG węzłów chłonnych , koniecznie idź do lekarza i zrób to USG na pewno wyjaśni się co w jamie brzusznej się dzieje no i przydało by się zrobić kolonoskopię to jest bardzo ważne i nie zwlekaj a wstydzić się nie masz co wszyscy tu piszemy o naszych dolegliwościach
pozdrawiam cieplutko .
[ Dodano: 2012-01-18, 22:00 ]
absenteeism napisał/a: | Najlepiej byłoby zrobić kolonoskopię - nie wiem, czy rodzinny może wystawić na nie skierowanie, |
może rodzinny wystawić skierowanie |
|
|