Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak jelita grubego u mojej kochanej żony... |
sonia21
Odpowiedzi: 252
Wyświetleń: 113908
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2012-04-12, 19:22 Temat: Rak jelita grubego u mojej kochanej żony... |
|
sonia21
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2012-04-05, 20:18 Temat: Rak jelita grubego u mojej kochanej żony... |
friend,
oby te Święta były dla Was spokojne , dużo wytrwałości w tych ciężkich chwilach |
sonia21
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2012-04-04, 18:07 Temat: Rak jelita grubego u mojej kochanej żony... |
friend,
zostań z żoną na noc jeśli możesz niech żona wie że jesteś blisko koło Niej
dużo siły
|
sonia21
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2012-04-03, 20:24 Temat: Rak jelita grubego u mojej kochanej żony... |
friend,
poświęcaj żonie jak najwięcej czasu po prostu z nią bądź ,
dużo siły w tych trudnych dla Was chwilach |
sonia21
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2012-04-02, 19:48 Temat: Rak jelita grubego u mojej kochanej żony... |
Witaj friend,
nie chciałam Ciebie urazić swoimi ostatnimi postami nie było to moim zamiarem , chciałam tylko abyś zaczął pisać konkretnie , żebyś się wziął w garść i zaczął działać , jesteś mężem i ojcem musisz myśleć trzeźwo , przykro mi bardzo że stan Twojej żony tak bardzo się pogorszył ,
friend,
bądź silny musisz być silny dla dziewczynek , dużo siły jestem z Wami myślami
pozdrawiam i ściskam mocno |
sonia21
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2012-03-30, 20:43 Temat: Rak jelita grubego u mojej kochanej żony... |
friend,
dam Ci dobrą radę i inni mnie w tym chyba poprą , nie wiem ?
jeżeli oczekujesz pomocy to na tym forum trzeba być szczerym aż do bólu ,
pozdrawiam |
sonia21
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2012-03-30, 20:32 Temat: Rak jelita grubego u mojej kochanej żony... |
friend,
skoro wróciłeś do swojego wątku to wytłumacz mi jak do domowego hospicjum są kolejki ? nie wiem nie rozumiem tego u nas w jednym dniu się zgłasza a za dwa dni jest lekarz + wolontariusz i pielęgniarka tak wygląda u nas pierwsza wizyta domowa lekarza hospicyjnego , jeżeli żona tak cierpi jak piszesz wyżej to nie rozumiem dlaczego tak długo zwlekałeś z tą decyzją , takie decyzje są zawsze trudne dla rodziny ale dobre dla chorych , opisujesz tutaj wiele dolegliwości żony pytam co zrobiłeś aby ulżyć jej w cierpieniu ? może mój wpis będzie dla Ciebie zbyt ostry nie ja jestem od oceniania Twojej osoby ale tak na prawdę nie wiem czego oczekujesz ? plączesz się bardzo w swoich postach , |
sonia21
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2012-03-30, 18:29 Temat: Rak jelita grubego u mojej kochanej żony... |
Witaj
kompletnie nie rozumiem Twojego postępowania , z tego co piszesz to żona powiedziała że musi iść do hospicjum stacjonarnego , to co nie byłeś z żoną w gabinecie ? w głowie się nie mieści , skoro nie ma miejsca w stacjonarnym to jest domowe które będzie się opiekowało żoną , pisałeś że zgłosiłeś to co zgłosiłeś czy nie bo widzę że gubisz się w tym co piszesz
bez obrazy friend ale odniosłam wrażenie , że Ty żonie nie pomagasz w tym cierpieniu , że jest sama nie wiem może się mylę jeżeli tak to przepraszam , napisz coś więcej ostanie zdrowia żony na ten temat piszesz bardzo skromnie
pozdrawiam
[ Dodano: 2012-03-30, 19:31 ]
a co z dziewczynkami ? czy wiedzą że ich mamcia ma iść do hospicjum ? |
sonia21
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2012-03-29, 19:44 Temat: Rak jelita grubego u mojej kochanej żony... |
friend napisał/a: | Dziękuje Wam za wszystko. |
po to tu jesteśmy i piszemy żeby się wspierać , pomagać i radzić
pisz na bieżąco co u Was
pozdrawiam . |
sonia21
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2012-03-29, 06:58 Temat: Rak jelita grubego u mojej kochanej żony... |
friend napisał/a: | Pogodzenie się z nieuniknionym.....widzę jak żona "znika"....... jak trudno mi nią patrzeć bez bólu.... |
w takiej sytuacji każda decyzja jest trudna ale po to właśnie jest hospicjum aby ulżyć w bólu choremu a Was jako rodzinę wesprzeć psychicznie
pozdrawiam dużo siły |
sonia21
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2012-03-28, 20:47 Temat: Rak jelita grubego u mojej kochanej żony... |
friend,
w końcu podjąłeś słuszną decyzję , na pewno było to dla Ciebie trudne ale będzie Wam wszystkim lżej
pozdrawiam |
sonia21
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2012-03-28, 06:52 Temat: Rak jelita grubego u mojej kochanej żony... |
friend,
nie rozumiem dlaczego nie jesteście pod opieka hospicjum , czy żona jest świadoma całej sytuacji ? friend napisał/a: | Młodsza córka żyje jak zawsze, niczego nie jest świadoma, starszą znacznie gorzej... |
nie chcę Cię pouczać ale według mnie bardzo źle robisz nie zgłaszając się do hospicjum chociaż by zę względu na dziewczynki , dostaną pomoc psychologa która na pewno jest im potrzebna , psycholog porozmawia , przygotuje na to co co najgorsze , pomoże dziewczynką przez to wszystko przejść na pewno będzie Wam łatwiej i lżej
|
sonia21
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2012-03-28, 06:31 Temat: Rak jelita grubego u mojej kochanej żony... |
friend,
napisz co z żoną , jak dajesz radę jesteście pod opieką hospicjum ? jak dziewczynki sobie z tym wszystkim radzą ?
dużo siły w tych ciężkich chwilach dla Was jestem myślami z Wami |
sonia21
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2012-03-01, 19:33 Temat: Rak jelita grubego u mojej kochanej żony... |
friend,
odezwij się , co z żoną , jak sobie radzicie ?
dużo siły |
sonia21
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2012-02-26, 22:16 Temat: Rak jelita grubego u mojej kochanej żony... |
friend,
co u Was ? odezwij się
|
|