1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Śmiertelny krwotok |
sylvia
Odpowiedzi: 58
Wyświetleń: 56152
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2012-06-07, 21:09 Temat: Śmiertelny krwotok |
ATRAM - ja mialam i mam to samo ,tez sie zastanawiam i nie daje mi to spokoju .Moj Tata zmarł w wyniku krwotoku (miał drp płuc) 4 sierpnia zeszłego roku .Byłam przy jego smierci to najgorsze co w zyciu przezyłam i choc minie zaraz rok nie moge sie z tym pogodzic .Moze rzeczywiscie ktos mogłby odp na nasze pytania ,moze miał podobna sytuacje i dysponuje wieksza wiedza . |
sylvia
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2011-09-22, 23:21 Temat: Śmiertelny krwotok |
AdArk bardzo Ci wspolczuje i wiem co czujesz ,dzis mija 7 tygodni jak umarl moj Tata ,zreszta w ten sam sposob co twoj Tato
wszystko to takie straszne ,nie moge sie pogodzic ze tak nagle i w taki sposob ...
tak jak Ty ciagle mysle co Tata czul w tamtej chwili ...
wiele w zyciu przeszlam ale to zdecydowanie byla najgorsza chwila w moim zyciu
Tak bardzo mi przykro . |
sylvia
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2011-09-12, 22:07 Temat: Śmiertelny krwotok |
momika napisał/a: | u nas 53 dzien od Taty odejscia a wydaje sie jakby bylo gorzej |
u nas jutro bedzie 40 dni jak Tata zmarl , z dnia na dzien tesknota i bol coraz wieksze |
sylvia
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2011-08-30, 20:45 Temat: Śmiertelny krwotok |
4 sierpnia tego roku moj Tata zmarl w wyniku masywnego krwotoku ,chorowal na DRP od 13 miesiecy. od marca byla wznowa choroby i teraz byl w trakcie chemii ,do tej pory nie moge zrozumie dlaczego tak sie stalo ?dlaczego musial odejsc w ten sposob ?nie moge sie pozbierac i ciagle mam przed oczami ostatnie chwile z Tata ...tyle sie wycierpial w czasie choroby i w tak drastyczny sposob musial odejsc martwie sie ze ostatnie jego chwile byly tak dramatyczne dla niego ze napweno bardzo sie wystraszyl ...czemu to wszystko musi byc takie ciezkie ?caly czas mysle czy jesli bylby w szpitalu uratowali by Go ?...
AdArk bardzo mi przykro ,lacze sie z Toba w bolu ... |
|
|