1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Bardzo proszę o opinię - Rak płaskonabłonkowy |
sylwia3
Odpowiedzi: 147
Wyświetleń: 38158
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-02-10, 09:39 Temat: Bardzo proszę o opinię - Rak płaskonabłonkowy |
Kochana gabrysiu - nie znajdziesz odpowiedzi dlaczego tak się stało ?? Dlaczego tak szybko się to posypało ?? ..... Nikt nie jest w stanie na takie pytanie odpowiedzieć ..... Wszystko było w rękach Boga ... ;((( Kochana trzymaj się cieplutko, z całego serca współczuję i myślami jestem z Tobą....
To prawda że to forum jest NAJWSPANIALSZE pod słońcem!!! - ja też już niemam ukochanej Mamci, ale codziennie tutaj jestem, czytam, staram się wspierać ..... tyle co potrafie. |
sylwia3
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-20, 09:22 Temat: Bardzo proszę o opinię - Rak płaskonabłonkowy |
Gabryniu - dużo sił, trzymaj się, strasznie mi przykro ;(( |
sylwia3
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-19, 10:20 Temat: Bardzo proszę o opinię - Rak płaskonabłonkowy |
Gabrysiu to cudownie że tata nabrał sił - cieszcie się każdą chwilą, każdym uśmiechem u taty - dajcie mu odczuć że i Wy zauważacie tą poprawę stanu jego zdrowia ..... Nie zamartwiaj się kolejnym dniem .....
Ale szczerze - otwarcie i prawdziwie, moja Mamusia też miała nawroty "zdrowia" a siły miała więcej niż jak była zdrowa .... tydzień przed "zaśnięciem" prawie wstała mi z łóżka ......
W tej jakże paskudnej chorobie - każdy dzień jest inny .... :(
Gabrysiu napisz jak dzisiaj tatko się czuje ?? |
sylwia3
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-18, 13:36 Temat: Bardzo proszę o opinię - Rak płaskonabłonkowy |
Gabrielabb, co u Tatulka ??? Napisz koniecznie.....
Przetoczyłam cały Twój post..... tak mi przykro - wiem co przeżywasz.... Trzymaj się, bądź silna ..... myślami (My forumowicze) jesteśmy z Tobą i Twoją rodziną |
|
|