1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 5
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: rak płuca pomocy :(
tam-tam-taram

Odpowiedzi: 37
Wyświetleń: 10084

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2014-07-02, 15:13   Temat: rak płuca pomocy :(
Zgadzam sie w 1000% z dokryma. Moja szanowna kolezanka ujela to bardzo dobrze. Ja bym nie byl takim dyplomata.

Wydaje mi sie, ze Łukasz123 jestes za grzeczny i mily. Chcialbym sie dowiedziec, gdzie jest twoja mama w tym wszystkim? Czy mam wrazenie, ze ty rozmawiasz z lekarzami, a mama gdzie?
Ja rozumiem wszystko, szok szokiem, niemniej tu trzeba byc stanowczym i nie byc za milutkim, bo chyba lekarze nie traktuja cie powaznie z powodu:
a) twojego mlodego wieku
b) bo nie pytacie dosc stanowczo

Strasznie mnie denerwuja takie sytuacje, ze sa tacy lekarze, ktorzy nie wyjasniaja dlaczego, nie umieja rozmawiac z rodzina itd.
tam-tam-taram

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2014-06-30, 08:53   Temat: rak płuca pomocy :(
Łukasz123,

musicie byc silni. Pamietaj, ze chemioterapia leczy i moze sporo pomoc Waszemu ojcu.

Pamietaj, ze nic go nie musi bolec! Sa na to leki!
tam-tam-taram

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2014-06-30, 08:37   Temat: rak płuca pomocy :(
Łukasz123,

to wcale nie musi byc przerzut. Dobrze byloby zrobic oznaczenie PSA (w zwyklym lab. to robia).

U wiekszosci mezczyzn w starszym wieku nastepuje lagodny przerost prostaty, wiec to moze dlatego. No, ale nie wiemy, bo gdybamy teraz.
tam-tam-taram

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2014-06-29, 18:24   Temat: rak płuca pomocy :(
Łukasz123,

Jakie wyniki? Nie podajesz zadnych wynikow obrazowych, wiec jak mozna cos powiedziec, czy jest operacyjny czy nie!

Przestan zadawac ciagle te same pytania, bez podania wynikow, o ktore cie tu wszyscy prosza. Podaj je wreszcie.
I do tego naucz sie pisac, stosuj akapity, interpunkcje, bo to, jak piszesz wszystko jednym ciagiem nie da sie czytac.
tam-tam-taram

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2014-06-29, 14:43   Temat: rak płuca pomocy :(
Łukasz123,

chyba zartujesz, ze na podstawie tylko wstepnej diagnozy odpowiemy ci na pytania?

Chcesz miec konkretne odpowiedzi - zadaj konkretne pytania. Nie pisz wszystkiego jednym ciagiem jak wypracowanie, bo utrudniasz nam czytanie.

I przeczytaj to, co zalinkowala Ptaszenio, a wiec:

http://www.forum-onkologi...t3597.htm#63987

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron