1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: dmuchać na zimne |
tara
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 7171
|
Dział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny Wysłany: 2009-04-17, 12:15 Temat: dmuchać na zimne |
Tomsson- ja absolutnie nie śmiem ani Cie oceniać ani osadzać, to, że intensywnie, jak twierdzisz raczyłeś się rożnymi stymulatorami to Twoja sprawa,a skoro doszedłeś w końcu do wniosku, że szkoda na to i życia i zdrowia- super. Jednak nie do końca ogarniam jakiego rodzaju pomocy oczekujesz? Tutaj się niczego nadzwyczajnego nie wymyśli - nie chcesz iść do dotychczasowego lekarza pierwszego kontaktu, który mógłby skierować Cie ewentualnie do specjalisty tudzież zlecić jakieś bardziej szczegółowe badania- to albo zmień lekarza, albo idź prywatnie. No i cały czas czas nie rozumiem po cholerę upierasz się by lekarzowi opowiadać o swoich narkotykowych doświadczeniach - przecież nie musisz tego robić Jeśli naprawdę coś Ci dolega to będzie można to stwierdzić bez względu na Twoja przeszłość. Jeśli czujesz taka potrzebę zrób prywatnie badanie markerów nowotworowych (np CEA- oznaczany głowni dla raka jelita, ale to jest chyba najbardziej ogólny marker, który bywa podwyższony w przebiegu wielu chorób nowotworowych / może być także podwyższony z innych powodów/)No i nie wkręcaj sobie paranoi. Kiedy zrezygnowałeś z tych wszystkich używek? Może Twój organizm potrzebuje trochę czasu żeby się zregenerować? |
Temat: dmuchać na zimne |
tara
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 7171
|
Dział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny Wysłany: 2009-04-16, 20:39 Temat: dmuchać na zimne |
Cytat: | Ostro kożystałem z zycia (wąchałem rozpuszcalnik, amfetamina dożylnio, trawa w olbrzymich ilosciach -regularnie przez niemal 20 lat |
Tomsson skoro od 10-go roku życia wąchałeś rozpuszczalnik + regularnie doprawiałeś się innymi specyfikami, a Twoi rodzice tego nie widzieli to uważam, że nie powinno Cię szczególnie interesować czy narobisz im wstydu.
Lub wariant drugi - skoro obserwujesz u siebie tyle niepokojących objawów -idż do lekarza i domagaj się diagnostyki . Lekarz to nie spowiednik - nie musisz ze szczegółami wykładać przed nim historii swojego życia
Cytat: | posypalo mi sie szkliwo nazębne-czuje bol kiedy szczotkuje zeby jabym mial nerwy tylnich zębów na wierzchu |
To akurat najprawdopodobniej zawdzięczasz amfetaminie, krwawiące dziąsła zapewne też |
|
|