1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Co można jeszcze zrobić?? |
tinas
Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 9460
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-12-12, 09:08 Temat: Co można jeszcze zrobić?? |
Bardzo mi przykro, przyjmij moje wyrazy współczucia i kondolencje dla całej rodziny [*] |
tinas
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-12-09, 09:36 Temat: Co można jeszcze zrobić?? |
Czy lekarze zasugerowali zabieg tracheotomii? Mój tato też się niemiłosiernie dusił, po wprowadzeniu rurki oddychanie znacznie się poprawiło, już się tak nie męczył i w miarę spokojnie oddychał. Do tego doszła morfina plus leki ułatwiające oddychanie. Oczywiście nie mówimy tutaj o wyleczeniu czy tez całkowitej drożności płuc ale najgorsze co może być dla chorego to świadome duszenie się. |
tinas
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-12-08, 19:06 Temat: Co można jeszcze zrobić?? |
Bardzo przykro czytać takie posty, trzymajcie się, bądzcie razem. Lekarze powinni powiedzieć wam co dzieje się z tatą i jakie leki otrzymuje. Zgadzam się w przedmówcami, że najważniejsza jest obecność bliskich, nie po to aby rozmawiać o chorobie ale po to aby opowiadać, czytać, po prostu być, robić to na co w naszym codziennym zabieganym życiu nie ma czasu. Życzę wytrwałości i wiary.
Justyna |
|
|