1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak gruczołowy pluca prawego z przerzutem do węzła nadobojcz |
trev
Odpowiedzi: 114
Wyświetleń: 33343
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2019-08-01, 01:33 Temat: Rak gruczołowy pluca prawego z przerzutem do węzła nadobojcz |
halka, jesteś naprawdę niesamowita. Ten zastrzyk to nie jest przypadkiem też kwas ibandronowy (albo coś z bisfosfonianów)? - ten 28 dniowy okres dawkowania jest identyczny jak u mojego taty. Dobrze że noga przestała boleć ale masz rację żeby z nią na razie nie szaleć. Oby teraz tylko te nowe wyniki były dobre. Trzymam kciuki |
trev
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2019-05-31, 22:15 Temat: Rak gruczołowy pluca prawego z przerzutem do węzła nadobojcz |
Halka, tak mi strasznie przykro. Szczerze mówiąc nie wiem czemu tak jest, ale z tym lekiem nie pozwalają na kurację gdy są jakiekolwiek przerzuty do OUN, czyli dokładnie to co ciebie spotkało niestety.
Zabieg cyberknife to chyba najlepsza teraz rzecz jaką mogą ci zrobić. Ale co dalej to sam naprawdę nie wiem. Może jeśli ci usuną ten przerzut w głowie będzie możliwość wznowienia leczenia atezolizumabem?
Nie znam się niestety i też się bardzo boję że kiedyś, może nawet niedługo, stanę razem z moim ojcem w tym samym miejscu to ty. Trzymaj się. |
trev
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2019-04-08, 00:35 Temat: Rak gruczołowy pluca prawego z przerzutem do węzła nadobojcz |
halka, dzięki za wiadomości, cieszę się że lek działa, oby tylko tak dalej Pozdrawiam |
trev
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2019-03-11, 19:10 Temat: Rak gruczołowy pluca prawego z przerzutem do węzła nadobojcz |
Halka, bardzo się cieszę że w końcu udało ci się dostać na leczenie atezolizumabem. Mam nadzieję że immunoterapia da dobre rezultaty, trzymaj się! |
|
|