1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
zoi
Odpowiedzi: 262
Wyświetleń: 102622
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-09-14, 21:51 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Cieszę się z kolejnego spotkania z tymi, z którymi już się poznaliśmy i możliwości poznania tych, z którymi dotąd nie znaliśmy się (osobiście). Było radośnie i miło, jak zawsze. Zamek w Lubowni, grill z ciocią Marysią, herbatką z owoców leśnych i małmazją Johanki oraz przyśpiewkami Obertasa, a nade wszystko wycieczka na Wierchomlę i zejście z psem LUISem, przystojnym Francuzem, który od schroniska aż do wsi adorował moją małą Greczynkę Agapi, były niezapomnianym przeżyciem. Dziękuję Wam wszystkim za wspólnie spędzony czas, a szczególnie Madzi DSS i Gospodarzowi - Gaździe.
Jesteście wspaniali! |
zoi
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-09-06, 20:43 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Bardzo mi przykro, ale nie mogę przyjechać. Straciłam pracę i znalazłam się w bardzo trudnej sytuacji. Może wiosną... kto wie... |
zoi
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-08-07, 19:49 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Zoi razem z Agapi. Dopiszcie nas do listy |
|
|