1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: nerwiako-włókniaki choroba recklinghausena |
zufed
Odpowiedzi: 90
Wyświetleń: 51259
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-02-27, 19:08 Temat: nerwiako-włókniaki choroba recklinghausena |
plamiasta, z tego co się orientuję, odczekać po chemii trzeba trochę, ale jedno nie wyklucza drugiego.
Ja chemie + radioterapię miałam 3 lata temu ponad ( nie glivec) i szykowaliśmy się do dzidziusia. Niestety wznowa się pojawiła i plan szlag trafił.
Ale mamy już opracowany plan na "za rok". Całkiem szalony, ale co tam.
Poza tym teraz są takie możliwości typy in vitro a w przypadku braku jajeczka u kobiety można skorzystać z dawstwa komórek.
Można przed leczeniem zamrozić swoje komórki jajowe ( nie jest to tanie niestety- w Krakowie koszt ok 7 tyś w sumie).
Jak się czegoś bardzo chce,to wyjście z sytuacji zawsze można jakieś znaleźć.
ściskam
zuza |
zufed
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-02-24, 15:39 Temat: nerwiako-włókniaki choroba recklinghausena |
plamiasta napisał/a: | ps ile się czeka na wizytę w poniedziałki u p. Rutkowskiego |
Zadzwoń, dowiesz się jakie są terminy. A może już dzwoniłaś, w końcu od tego posta minęło już trochę czasu?
Jak się rejestrowałam dostałam niby godzinę na którą mam się zgłosić, ale trzeba się uzbroić w cierpliwość bo ludzi jest bardzo dużo i Profesor przyjmuje czasem do 19-20.
Ale moim zdaniem warto odsiedzieć swoje pod gabinetem.
pozdrawiam
zuza |
zufed
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-01-29, 13:05 Temat: nerwiako-włókniaki choroba recklinghausena |
plamiasta/GIST, pytam, bo tam są najlepsi specjaliści od tego typu nowotworów.
Docent Ruka zmarł jakiś czas temu, teraz klinika kieruje prof.Rutkowski.
Napisz coś więcej o sobie i swojej chorobie, może wtedy uda się coś wymyślić.
pozdrawiam
zuza |
zufed
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-01-24, 20:19 Temat: nerwiako-włókniaki choroba recklinghausena |
plamiasta/GIST, a konsultowałaś się w Warszawie w Klinice Nowotworów Tkanek Miękkich?
pozdrawiam
zuza |
|
|