Anelia nie pamiętam gdzie, ale chyba gdzieś u Ciebie widziałam że pisałaś na temat tabletek YAZ
ja je dziś kupiłam, przepisał mi je ginekolog, o ile dobrze pamiętam to u Ciebie występowały bóle głowy...a poza tym? odstawiłaś je?
pozdrawiam serdecznie ania
ana7,
Tak to chyba ja o tym wspominałam. Miałam silne bóle głowy ale myślę, że to nie od tego, w każdym bądz razie wspomniałam o tym p/ginekolog i kazała mi je odstawić, ponieważ przy bólach głowy nie wolno ich brać ... ja ich jeszcze nie odstawiłam ...
Napiszę może PW
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Anelio, niestety nie znalazłam tej piosenki. Także na razie wygląda na to, że nie dotrzymam obietnicy i Ci jej nie zalinkuję.
Nie znam tytułu, wykonawczyni, kto napisał tekst, kto muzykę. Pamiętam tylko pierwsze słowa bardzo 'charakterystyczne': "znajdę miłość, znajdę miłość". Gdy wklepuję w Google to ilość stron ...
W ogóle dobrej nocy
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
[ Dodano: 2012-02-21, 22:02 ]
Dzięki .
Gdy słyszałam ją w radiu, to nie słyszałam pierwszej zwrotki.
Ja tę piosenkę słuchałam wcześniej, gdy szukałam dla Agnieszki. Ale gdy usłyszałam początek tej piosenki to nie wpadłam na pomysł, że trzeba posłuchać dalej.
[ Dodano: 2012-02-21, 22:03 ]
Och, Iwonko cieszę się, że ją zalinkowałaś. Tak właśnie chyba czuję idącą wiosnę
[ Dodano: 2012-02-21, 22:03 ]
[ Dodano: 2012-02-21, 22:04 ]
A w ogóle kto śpiewa tę piosenkę?
...
Teraz będę tłukła tę piosenkę na okrągło.
[ Dodano: 2012-02-21, 22:05 ]
I wrzucam na FB
[ Dodano: 2012-02-21, 22:05 ]
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum