Witaj Agnieszko.
Fotograf ze mnie kiepski, ale zapewniam Cię że zdjęcia będą na pewno.
Upamiętnienie tak ważnego wydarzenia to obowiązek i przyjemność w jednym, co prawda świetna pani fotograf nie zaszczyci nas (Justyna) ale będzie Krzysiu, który również potrafi znaleźć ciekawe ujęcie i wielu innych rewelacyjnych fotoreporterów.
akos6 nie martw się kochana tym szpitalem tak bardzo, im szybciej tym lepiej. Pamiętaj, że to wszystko ma Ci wyjść na zdrowie
Zresztą, co ja gadam przecież Ty to wszystko wiesz
Ja oczywiście bardzo mocno zaciskam kciuki
Przesyłam buziaki i proszę o uśmiech
Romek No to ja już z góry dziękuję za robienie zdjęć. Pstrykaj gdzie tylko się da Im więcej tym lepiej
roman1130 napisał/a:
Upamiętnienie tak ważnego wydarzenia to obowiązek i przyjemność w jednym,
O tak !
Pozdrawiam
Witam wszystkich forumowiczów
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Anelia jak u Ciebie w mieszkanku za gorąco,to zapraszam do mnie na wieś Chłodny pokój się znajdzie i łóżko wolne oczywiście też Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.
Mam nadzieję że maj zawitał również do Ciebie Agnieszko...
Oj tak, maj zawitał i u mnie
Jako iż pogoda bardzo ciepła to dwa pierwsze dni maja przywitałam siedząc i leżakując całe popołudnia nad jeziorkiem. Taki mały piknik
Jeziorko w środku lasu, cicho, przyjemnie , a i nawet już nogi zamoczyłam w wodzie
Dziś już nie było tak fajnie. Jakoś nie mogłam sobie miejsca znaleźć, większość dnia przesiedziałam w domu. Po południu tylko na chwilkę wyskoczyłam do siostry, później do dziadków. Dziadek nafaszerował mnie słodyczami i wróciłam ...
Na dworze parno, od czasu do czasu burze no i do tego zaczęły pojawiać się denerwujące muszki
A jak Wam minął dzionek ?
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum