Stres mnie zżera, jem bo musze, słabo sypiam, żona mnie wspiera ale przed dziecmi robię dobrą minę.
Zobaczcie jakim jestem desperatem jeżeli o tym wam pisze.
Boje się wyroku....
Maciej1,
Strach zawsze ma wielkie oczy tak to już jest, nie ważna wtedy jest płeć. Każdy się boi tylko nie każdy o tym mówi
Maciej głowa do góry ja mam nadzieję że wszystko skończy się tylko na strachu
Pozdrawiam
Witam Macieju,
W Poznaniu są generalnie dwa ośrodki pulmonologiczne - i obydwa na Szamarzewskiego - róznia sie numeracją - jeden to oddział Szpitala im. Przemienienia Pańskiego z ul. Długiej ( tu jest pulmonologia i onkologia, ale nie operują), drugi to WCPiT ( operują i jest onkologia i pulmonologia)
Mój tata najpierw był z wizytą u świetnego pulmonologa - dr Sz.Cofty - ten gdy zobaczył Taty wynik skierował nas do kolegów torakochirurgów z Wielkopolskiego Centrum PUlmonologii i Torakochirurgii.
Mam nadzieję, że zostaniesz dobrze przebadany a ten cień to bedzie jakią stan pozapalny - slowem nic groźnego.
Byłem,
Wizyta krótka treściwa i pozytywna - na pierwszy "rzut oka" nie jest to nowotwór ale dopiero po tk będzie coś więcej wiadomo.
Uspokoiłem się.
Czy ktoś wie ile kosztuje tk z kontractem wysokiej rozdzielczości?
Jestem po TK, każą mi czekać do świąt na wyniki.... to taki prezent pod chinkę - jakaś paranoja. Zaczynam rozumieć sęs sprywatyzowania całej słyżby zdrowia. Prywatnie wyniki można otrzymać po dwóch godzinach.
Jeżeli czyta to jakaś pani, pan, która wykonuje badania TK to proszę pamiętajcie, że ludzie przychodzący na takie badania mają problemy ze zdrowiem i to poważne, są przeważnie zestresowani i czasem zagubieni!. Proszę pomurzcie im, bądźcie mili i pomocni. Wojskowy dryl tylko nas pacjętów "dołuje".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum