Dziękuję. Po prostu - dziękuję. - Ależ proszę bardzo. Cała przyjemność po mojej stronie. Czy mogę coś jeszcze dla Pana zrobić? <mówię to z całą powagą i z lekkim wzruszeniem>
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
- Ależ owszem - odrzekłem nonszalancko opierając się o bogato zdobioną sekreterę - ależ owszem... - obrzuciłem dziewczynę fachowym wzrokiem, od stóp, przez krągłe biodra, aż do pełnych piersi, które wprost krzyczały, by uwolnić je z gorsetu...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
gorset - czarny z koronkowy czerwonymi zdobieniami, podkreślający wąską kibić, wykończony na dole fikuśnymi falbankami i zwisającymi trokami do pończoch
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- jama... - mruknął lord Peddinggttonn strzepując niedbale popiół z papierosa w długiej fifce. Starannie schował sprzęt do obitego aksamitem i okutego srebrem etui, po czym przystąpił do rozpinania tweedowych spodni. Krety postanowiły przenieść się do sąsiedniego hrabstwa.
- ha ha ja się poddaję - zakrzyknął hrabia Ludwik de Valois, czternasty potomek przyrodniej siostry delfina Huberta II, do chevaliera de Montiniaq, który wyzwał go na pojedynek za wychędożenie żony, siostry, matki wraz z inwentarzem i paziem.
- Proponuję : Rasputin - rzekła Anna Aleksandrowna Wyrubowa, na pytanie, kogo sprowadzić na pidżama party do Alicji Wiktorii Heleny Ludwiki Beatrycze Hessen-Darmstadt
mruknął lord Peddinggttonn strzepując niedbale popiół z papierosa w długiej fifce. Starannie schował sprzęt do obitego aksamitem i okutego srebrem etui, po czym przystąpił do rozpinania tweedowych spodni. Krety postanowiły przenieść się do sąsiedniego hrabstwa - do salonu weszła Lady Meredith, spostrzegła, że Lord ma zwieszoną na szyi tabliczkę z napisem: „Proszę zaopiekować się tym niedźwiadkiem. Dziękuję.”
do salonu weszła Lady Meredith, spostrzegła, że Lord ma zwieszoną na szyi tabliczkę z napisem: „Proszę zaopiekować się tym niedźwiadkiem. Dziękuję.” - oraz dużą strzałkę skierowaną w dół. W dole smętnie wisiał miso w tweedowym kubraczku...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum