u mnie 2 siły wyższe, forsa i opiekunka do dzieci znalazła pracę i nie poratuje mnie, a z 2 dzieci nie dam rady dojechać ponieważ małe ma chorobę loko. ale za rok jade, jak dożyję hi hi hi jak mnie piorun nie trafi wczesniej z nerwów
Długo się nie odzywałam, z pisaniem to jakaś blokada , ale czytam na bieżąco. Teraz przez kilka dni bez komputera będę więc nawet się nie dowiem, czy się załapałam na zlot.
załapałaś się, ale teraz mrożę pierogi, które ja głupi zrobiłem wczoraj, a mrozi się je na tackach takich, że niby każdy osobno, to trwa trochę, i nie mam czasu nanieść poprawek, itd, itp
[ Dodano: 2012-03-29, 00:08 ]
bo inaczej się sklejają!!!
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Gazdo, a do Ciebie w innym terminie można przyjechać?
Na przykład od 4 do 7 kwietnia przed świętami?
Trafiłam do Was przypadkiem, z polecenia no więc tak nieśmiało podpytuję...
Niestety pogoda trochę się popsuła, kurcze a tak chciałam wyjechać z mamą jeszcze przed świętami... Ale jak nie to może pod koniec kwietnia..
Podpytam tylko o ceny , a może masz jakąś stronkę www?
Gazda,
Witam,
tak jak pisałam już Tobie na pw. wykreśl mnie z listy uczestników ( bo widzę że dalej jestem na liście) ,niestety ale z przyczyn niezależnych odemnie nie mogę przyjechać na zlot napewno chętnych na moje miejsce jest mnóstwo z tego co widzę . Życzę wam miłego zlotu
Jak znam życie to u Gazdy będzie Superosko , a ekipa również wspaniała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum