zmienność barw
niepewność okoliczności
i popadanie
ze skrajności w przepaść
potrafi być męczące
w tym całym szaleństwie
tkwi siła poznania
warto ją wykorzystać
w wędrówce
do ogrodu wyobraźni
tam schowane są
najcenniejsze skarby
Justynko prawdę mówiąc wnerwiłaś mnie zgoła nie Świątecznie.
Justytnko, w przeddzień jednych z najpiękniejszych Świąt życzę Ci obiektywizmu w ocenach siebie i swoich szans.
Życzę Ci wiary w lepsze jutro, za dotychczasowe doświadczenia zapłaciłaś już bardzo wysoką cenę, teraz odbierz odsetki od kapitału który zapłaciłaś
Romanie, mam nadzieję, że się już na mnie nie wnerwiasz.
I masz rację, że nie można mieć uprzedzeń, w tym również tych związanych z wiekiem.
Dziękuję za piękne życzenia.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Justynko nie potrafię gniewać się na Ciebie, zbyt wiele szacunku i przyjaźni czuję w stosunku do Ciebie.
Zawsze będziesz dla mnie i dla wielu osób z Twojego otoczenia kimś wyjątkowym, wzorem do naśladowania, niekiedy niedoścignionym ideałem, dlatego wtedy gdy zaczynasz odstawać od obrazu który mam utrwalony w swoim sercu i pamięci... Zaczynam warczeć na Ciebie, ale mam nadzieję, że wiesz, że to wszystko z autentycznego podziwu i miłości.
Zawsze będziesz dla mnie i dla wielu osób z Twojego otoczenia kimś wyjątkowym, wzorem do naśladowania, niekiedy niedoścignionym ideałem, dlatego wtedy gdy zaczynasz odstawać od obrazu który mam utrwalony w swoim sercu i pamięci...
... boję się, ... o matko i córko!!! jestem cała spięta
"Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni twego życia! Wracaj do nich, ilekroć w twym życiu wszystko zaczyna się walić" - P. Bosmans
A to cytat mało Świąteczny i refleksyjny, ale jaki prawdziwy: "Wiedziałem, że będzie zadowolona ze mnie, jeżeli sprawię, iż będzie zadowoloną z siebie." - G. G. Casanova
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Justysiu...Z okazji Świąt Wielkanocnych, życzę Tobie wszystkiego tego, co od Boga pochodzi. Oby skrzydła wiary przykryły kamienie zwątpienia i uniosły serca ponad przemijanie. Zdrowych, radosnych świąt!! Wesołego Alleluja!!:-*
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum