Ja z pływanie/pluskanie mam jak Agnieszka. Przepływam jeden basen i muszę odpocząć oraz jest to zwyczajne średnio skoordynowane machanie rękami i nogami
Wszystkim unoszącym się na wodzie, pływającym, pluskającym, zazdroszczę niesamowicie, ja niestety nawet przez chwilkę nie potrafię utrzymać się na powierzchni wody, od razu idę na dno, moje cztery litery ciągną mnie w dół.
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Justynko zatkało mnie, wspaniałe jest zwłaszcza to konkretne zdjęcie. Podobają mi się wszystkie, ale to zachwyciło szczególnie.
Spokojnej nocki
[ Dodano: 2012-09-06, 22:25 ]
KasiaC napisał/a:
Wszystkim unoszącym się na wodzie, pływającym, pluskającym, zazdroszczę niesamowicie, ja niestety nawet przez chwilkę nie potrafię utrzymać się na powierzchni wody, od razu idę na dno, moje cztery litery ciągną mnie w dół.
Mam niestety to samo. Choć mam nogi jak z betonu to wodę uwielbiam jak wariat.
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
[ Dodano: 2012-09-07, 11:43 ] wrzesień
nigdy nie jest za późno
żeby się obejrzeć do tyłu
zawsze warto
coś sobie przypomnieć
odebrać lub naprawić
świat nie jest idealny
ale czasem tak łatwo
go udoskonalić
i można triumfować
Dzień dobry Kasiu
Jestem u siebie w domku. Nie wyjechałam do Mamy. Wczoraj miałam spotkanie z przyjaciółką, z którą nigdy nie mogę się nagadać. Z którą trudno mnie się rozstawać, zawsze znajdziemy temat do rozmowy. Wczoraj późno wróciłam do domu. Ale to był udany dzień, udane spotkanie, bardzo udane spotkanie. Zresztą jak zawsze, spotkania z tą przyjaciółką zawsze są udane.
[ Dodano: 2012-09-08, 10:52 ]
KasiaC napisał/a:
Jesteś Ależ zgranie czasowe
tak
[ Dodano: 2012-09-08, 10:54 ]
Poza tym teraz jest ładna pogoda, no może nieostatnie dni, ale koniec sierpnia/początek września, bardzo piękne dni. Dużo czasu spędzałam na dworze, przy okazji robiąc zdjęcia.
Wczoraj dostałam linka, do zdjęcia znajomej przyjaciółki
https://picasaweb.google.com/100130773715265477985/Jesien#5682037475739482610
i do tego dążę. Do takiej sztuki dążę , a droga jeszcze daleka
Udanego dnia
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum