Dla mojego taty największym szczęściem jest każdy dzień z najmłodszą wnuczką. Mają ze sobą niesamowitą więź. Gdy tata leży, 1,5-roczna Amelka podchodzi, głaszcze Go, przytula się, chce dzielić się piciem:) Wyciąga tatę do zabaw, spacerów.
Moje małe szczęścia? kolejny dzień życia taty. Od diagnozy stawiałam sobie takie daty graniczne, do których chciałam dotrzeć. Urodziny Amelki, urodziny taty, wspólne święta, urodziny mojego syna. Teraz kolejna data, święta wielkanocne. I tak trwamy, lepiej lub gorzej, ale trwamy.
wyznacz sobie date 18 urodziny najmłodszej wnuczki
to jeszcze cos powiem
dzisiaj pierwszą noc spałam na wersalce od miesiąca spałam z synkiem bo przeniosłam go na nowe wyrko,
obudziłam się żeby dać mu pić w nocy , dałam i zamiast poduszką walnęłam się w kant tej wersalki efekt taki że mam rozcięty łuk brwiowy i mnie zamroczyło aż
leże sobie w wyrku dochodzę do siebie i przypomniał mi się kawał
o co uderza się księżniczka , kt spada z konia?
-o kant szafki nocnej
Majkelek , czytam Was od początku i bardzo mi się Tu podoba
Iwka te apetyty ? no wiesz.... zachcianki .
Plamiasta teraz to się popłakałam i po co brałam Furosemid
Ten wątek jest super.
majkelek napisał/a:
zauważyłem, że zagląda tu administracja forum
iwka3219 napisał/a:
Hihihih.. kurka mam ten sam problem ..
Wy naprawdę myśleliście, że jest gdzieś na tym forum taki wątek, gdzie nasze oko nie zagląda ?!
o kurka , przylapali nas.. chyba kupie sobie jakas klodke na ta moja buzie ..
Ja nic nie widzialam, nic nie slyszalam, nic nie wiem, ale o co chodzi .. mnie tu nie bylo i w ogole zarobiona jestem i Wam sie wydaje ze ja tutaj pisze
Ja nic nie widzialam, nic nie slyszalam, nic nie wiem, ale o co chodzi .. mnie tu nie bylo i w ogole zarobiona jestem i Wam sie wydaje ze ja tutaj pisze
Ja..ja ... i nie focham się na Anelie
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum