Moje dzisiejsze małe szczęście to móc słuchać najlepszej kobiety saksofonistki, zwłaszcza, że utwór ten jest na mojej ślubnej płycie...
I takie troszkę większe...właśnie obserwuję moją Familię. Dusia szkicuje pejzaż, Maciejka słysząc, że ma iść spać, momentalnie zrobił się głodny i znów coś wsuwa i Daruś dający wskazówki swojej pierworodnej...Widok niby zwyczajny, a jednak nie. To moja Rodzina. O takiej nawet nie marzyłam...Jestem ogromną szczęściarą.
_________________ --
Bernadeta
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Widziałem zielone szczyty przypominające mi, że nie chcę umierać
Justyna mnie się wydaje, że to nie tak, że Ty nie chcesz umierać, tylko, że Ty chcesz Żyć i to jeszcze jak Żyć! Zajefajne zdjęcie nie ma co!
ja dzisiaj miałem jedno małe szczęście i opiszę je wieczorem, ale też jedno wielkie szczęście (i nie chodzi o to, że KTOŚ mnie nazwał inseminatorem), bo jak wstałem rano i zajrzałem na to forum, to zobaczyłem, że się cała ferajna odliczyła i każdy w niedzielę usiadł i napisał kilka zdań i podzielił się wspomnieniami i rodościami. Kurde, nawet nie wiecie jaki ja jestem wdzięczny za możliwość korespondowania z takimi Ludźmi jak Wy.
Dziękuję!
Wniosek z tego prosty - wraz z pojawieniem się tu trzeciego elementu Ciała Zarządu (to od Ciała Pedagogicznego, z którym miałem zawsze kłopoty) będzie po mnie na bank! Wniosek może byc tylko jeden - trzeba się jakoś kamuflować - tylko jak kiedy Oni wszystko widzą i wiedzą No normalnie paranoja mnie ogarnia
Tak z innej beczki nim mnie wywalą [...]
Może tak od razu jeszcze nie wywalą (...)
No i mam jeszcze jedno szczęście - jeszcze mnie nie wywalili. Nie dostałem też kary typu klęczenie na grochu Ala jak widać to wszystko się może zmienić, bo coś mi się widzi, że Ciało Zarządu coraz baczniej mi się przygląda - a jak to powiedział jeden z posłów "za najgorsze mordy powinna być kara śmierci" no a niestety mnie sie wydaje, że ja właśnie taką mordę mam
[ Dodano: 2012-02-26, 20:43 ]
Anelia napisał/a:
majkelek napisał/a:
Kurde, nawet nie wiecie jaki ja jestem wdzięczny za możliwość korespondowania z takimi Ludźmi jak Wy.
A czy Ty zdajesz sobie sprawę jak MY się cieszymy, że Ty tu jesteś
Takie fajne tematy założyłeś, tak fajnie piszesz, brakowało tego to MY dziękujemy
Nie rób se mnie jaj
Ale nawet jak se robisz to i tak się cieszę, że piszesz
...za najgorsze mordy powinna być kara śmierci" no a niestety mnie sie wydaje, że ja właśnie taką mordę mam
_________________ --
Bernadeta
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Justyna mnie się wydaje, że to nie tak, że Ty nie chcesz umierać, tylko, że Ty chcesz Żyć i to jeszcze jak Żyć!
dokładnie TAK, masz rację. Poprawiam się. Chcę żyć, aby oglądać chociażby oglądać zielone wzgórza. I nie tylko zielone wzgórza ... Dziś na przykład fajny zachód słońca.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Kurde, nawet nie wiecie jaki ja jestem wdzięczny za możliwość korespondowania z takimi Ludźmi jak Wy.
A czy Ty zdajesz sobie sprawę jak MY się cieszymy, że Ty tu jesteś
Takie fajne tematy założyłeś, tak fajnie piszesz, brakowało tego to MY dziękujemy
DZIĘKOWAĆ TOBIE BARDZO
Dzięki temu (i Tobie) czuję się mniejszym wariatem . Bo jak ja śmię się cieszyć z życia, ja powinnam płakać i użalać się nad sobą (takie jest myślenie większości). A jeśli nawet mówię to co myślę, to i tak inni wiedzą lepiej niż ja co ja myślę.
Jesteś Ty i pokazujesz, że można cieszyć się z życia pomimo wszystko, i wbrew wszystkiemu. Skupiłeś wokół siebie ludzi, którzy pokazują, że się cieszą z życia. To jest wielkie i ogromnie fajne. I dzięki temu nie czuję się jak czubek.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum