Dzięki, dzięki Kochani, okazało się, że wyniki będą za ... 8 dni ("coś się zmieniło Leokadio, włącz no prędko radio"). A tak w ogóle to następnym razem nie mogę iść sama, bo dziś o mały włos nie zaliczyłam podłogi, po prostu zrobiło mi się słabo.
Widać z tego Małgosiu, że Twój organizm źle toleruje kontrast. Z tego co słyszałem, na swoich wynikach od miłego personelu medycznego, a jak wiesz jestem już weteranem (7 MRI z kontrastem, zaraz kolejny), pacjenci rożnie reagują na kontrast. Dzień wcześniej należy wypić 1,5 litra wody niegazowanej. Po każdym wyniku mam obowiązkowe, co najmniej 10 minutowe czekanie aż mnie wypuszczą a potem jeszcze na poczekalni, gdzie pielęgniarka też zagląda. Po tym badaniu zalecają też dużo pić aby wypłukać kontrast z nas... Czekamy na same dobre wyniki miłego dnia
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Kurcze, Krzysztof, masz farta. Ze mną nikt się nie certolił, "objawy" mam po kazdym rezonansie, po badaniu wyjmują mi wenflon i do widzenia.
Podczas ostatniego badania tak mnie wytelepotało, że nie umiałam słowa powiedzieć
Popatrz Małgosiu...a ja się piekliłam na córkę i zięcia, że mnie ubezwłasnowolnili....chyba odszczekam, niech już lepiej ze mną jeżdżą
A niemagister sprawia wrażenie osoby opiekuńczej......
I byłabym się zadławiła ze śmiechu, pan w RTG stanowczo nalegał, żebym napisała, że na pewno nie jestem w ciąży.....matko moja, przeca miał mój pesel przed nosem
_________________ Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
- ale ma też i oczy
A z tym fartem, to widzę coraz bardziej, że we Wrocłaskim DCO są 'bardzo normalni' ludzie...
Pozdrawiam serdecznie i niemagistra także...
Zoja nie pluj na córcię i zieńciunia już lepiej niech jadą i czekają...
U nas też się czeka 10 minut z wyjęciem wenflona, a ja ostatnio siedziałam pół godziny zanim się podniosłam z krzesełka, a czułam się jakbym wypisała półbasa bez zakąski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum