no tego nie przewidziałam... ale może to chociaż zdrowsze będzie....
Zdrowsze na pewno, ale czy Twojemu mężowi to "zasmakuje"...Życzę, aby tak. Ile Cię kosztował ten prezent jeżeli można wiedzieć? Ja się także interesowałam swego czasu zakupem e-papierosa. Ale kiedy usłyszałam opinię o powyższym z ust męża, nie dowiadywałam się już o cenę
harpiatoja,pytanie nie było kierowane do mnie ale odpowiem jak to u mnie było.
Ja kiedyś kupiłam najzwyklejszego e-papierosa. Kosztował około hmm 50 złoty jak się nie mylę. Ale był to kiepski zakup Bardzo kiepski.
Po jakimś czasie kupiłam innego e-papierosa. Zdecydowanie lepszy. Kosztował około 180 złoty.
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
harpiatoja, pali się jak zwykłego papierosa ma inny smak i jest cięższy od normalnego papierosa. Ceny są przeróżne.
Ale przecież to nie dymi, to co się wdycha? Wydaje mi się, że oprócz nikotyny dla palacza także dym jest ważny(przepraszam, nigdy nie paliłam-stąd te pytania "blondynki" )
Dymi się i wdycha się też "coś tam" ale to nie jest szkodliwe. Jak już wspomniałam są różne smaki tzn jedne e-papierosy są silniejsze tzn czuć, że coś się pali a inne są takie "byle co" niby pojawia się dym ale nie czuć , że się coś wciąga. Dlatego też uważam , że ten droższy jest lepszy. Czuć , że się coś pali, pojawia się więcej dymu a dla nałogowego palacza to ważne.
Kardzidże czyli końcówki e-papierosa po jakimś czasie są do wymiany (ponieważ są zużyte i nie ma tego dymu) ale przeważnie przy pierwszym zakupie jest kilka kardidży w komplecie. Taki papieros w komplecie posiada ładowarkę. Można też dokupić różne olejki zapachowe czy smakowe.
Ten e-papieros kupiłam przez internet. Tani ale nie polecam kupna przez internet. W sklepie dokładnie doradzają co i jak i tak też było przy tym droższym. Może uda mi się zrobić fotkę tego papierosa i wrzucę na stronkę
[ Dodano: 2011-12-21, 20:56 ]
harpiatoja napisał/a:
przepraszam, nigdy nie paliłam-stąd te pytania "blondynki" )
Pytaj ja na początku też NIC na ten temat nie wiedziałam. Nie wiedziałam nawet o co pytać.
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
harpiatoja, zadawaj jak najwięcej pytań i proszę o wyjaśnienia. Bo ja w ogóle takiego e-papierosa nie potrafię sobie wyobrazić
No, to też właśnie pytam...Ja też nie wyobrażam sobie takiego papierosa. To prawda, przemknął mi się czasami jakiś osobnik (zwykle płci męskiej) z czymś dziwnym w paszczy. I to coś ledwo przypominało papierosa, nie dymiło, nie śmierdziało...A dumny posiadacz całą swoją postacią mówił: patrzcie na mnie, jestem trendy! Czy takiego papierosa czymś się ładuje, czy tylko ssie (bez skojarzeń proszę). Mąż mi właśnie podpowiedział, że e-papieros to "aplikator" nikotyny, coś jak wódka w...czopkach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum