Mam taki problem: na ekranie komputera nie mieści mi się tabela forum, muszę stosować pomniejszenie do 80% ale w tym momencie zmniejsza mi się także czcionka do rozmiarów prawie nieczytelnych. Problem występuje od dzisiaj , wcześniej wszystko było ok. Inne strony www mieszczą się w polu ekranu. Czy opisany tu problem występuje tylko u mnie ?
_________________ Miejsce człowieka jest tam, gdzie jego wolność nabiera pełnego sensu.
Nie, nie tylko u Ciebie - doszły w menu u góry nowe opcje ("Chat", "Mapa forum" i "Polecamy") i poszerzyły niestety forum (wymuszają większą minimalną szerokość forum) - wpadłam też już na to i coś z tym zrobimy, np nowe przyciski menu przesuniemy na dół i menu będzie nie 2 a 3 poziomowe.
została uruchomiona funkcja "dodano", gdy autor poprzedniego postu pisze znów pod nim kolejny post - ponieważ jednak nie "podnosiło" to wątku i nie zmieniało daty ostatniego postu - został zainstalowany skrypt, który powoduje, że funkcja "dodano" działa tylko przez 24 godziny. Potem kolejny post tego samego autora "podnosi" wątek i zmienia datę ostatniej edycji wątku na bieżącą
Ad. tekstu w kolorze niebieskim:
Ale w konsekwencji mamy oddzielne posty, tj. dopisywany jest poprostu nowym postem. Tak mi wyszło w moim watku "rak piersi - diagnostyka" .
_________________ Miejsce człowieka jest tam, gdzie jego wolność nabiera pełnego sensu.
A ja raczej o problemach z odbieraniem postów. Uciekam na 4 dni na Mazury z dala od komputerów,
radia i TV. Cisza, spokój, las i jezioro. Wracam w poniedziałek
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Nie wiem, w którym wątku zgłosić mój problem techniczny, otóż nie otrzymuję ŻADNYCH powiadomień o odpowiedziach.
Obługa Forum nie jest mi obca i zapewniam o zaznaczeniu prawidłowych opcji w "Profil".
Sprawdzimy funkcję powiadomienia - nie wiem dlaczego ich nie dostajesz. Spróbuj w profilu włączyć powiadomienia gg (tylko musisz do swojego gg dodać numer gg forum - znajdziesz go w edycji profilu, przy włączaniu funkcji 'powiadomienia gg').
Powiadomienia gg działają bez problemu - sama właśnie dostałam ich kilkanaćie (jak tylko włączyłam komputer). Problem nie jest po stronie ustawień forum zatem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum