[pierwotny tytuł wątku: parę pytań przed operacją tarczycy w Gliwicach - odwiedziny]
Witam
W drugiej połowie stycznia Narzeczoną czeka operacja tarczycy i węzłów chłonnych w Centrum w Gliwicach (prawdopodobnie wycinają całość - nie znam się).
Czy jak ją przyjmą do Szpitala to czy będę mógł ja odwiedzać przed i po operacji?
Bo nie wiem czy zabrać wszystko z hotelu w czasie przyjęcia czy część rzeczy osobistych można przekazać później.
Co warto zabrać ze sobą do Szpitala bo znalazłem informacje z 2010 a mogą być już nieaktualne i co przydać się może poczas pobytu.
Czy warto brać np laptopa czy wyłącznie wskazany odpoczynek ?
Ja byłam operowana w Gliwicach. Operacja była w środę, wypisana zostałam w piątek, więc nawet nie zdążyłam się 'ponudzić'.
Mama siedziała ze mną też poza godzinami odwiedzić, nie było problemu, żeby donieść jakąś rzecz.
Ale polecam zabrać tylko najpotrzebniejsze rzeczy - szafeczki są niewielkie, a pielęgniarki bardzo dbają, żeby nic nie stało na podłodze (nawet butelka z wodą). Poza tym łatwiej się obsłużyć, kiedy nie trzeba przewracać masy swoich rzeczy, a ruchomość szyi po operacji jest ograniczona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum