Cześć Paula w tej sytuacji chciałoby się powiedzieć mać gdzie ta sprawiedliwość ja też jestem ze wznowa w Gliwicach dzisiaj miałem pierwszye naświetlania I znaleźli sposób na wyleczenie, na pewno znajdą sposób na wyleczenie Ciebie zajebiście mocno trzymam kciuki za ciebie twój niezłomny Fan !!!!!
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2017-05-18, 19:12 ] Leśny
I to jest bardzo dobry ruch prof. Andrzej Kawecki jest mistrzem świata w swojej dziedzinie doświadczyłem wiedzy tego Pana.
Jestem pewien 100%, że zrobi wszystko co jest możliwe.
Wróciłam z Warszawy. Profesor Kawecki powiedział, że jest to za duże na operację w chwili obecnej. Spróbujemy zmniejszyć to chemioterapią . W DCO we Wrocławiu podadzą mi 3 cykle. Później MRI i będziemy myśleć o operowaniu
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2017-05-23, 17:44 ] Dużo sił Paulinko, jesteśmy z Tobą.
To ciekawe, ja też miałem naświetlanie dużą dawką.
Prawdopodobnie, aż za dużą, ponieważ prof. dr hab. n. med. Krzysztof Składowski podczas obchodu spytał się lekarza prowadzącego, dlaczego mam tak dużą dawkę.
Lekarz powiedział, że zmniejszymy, czego w końcu nie zrobił i przeszedłem wszystkie cykle naświetlania.
A ponieważ mam podejrzenie wznowy, lekarz podczas kontroli powiedział, że jeżeli wznowa się potwierdzi ( oby nie ), będę naświetlany CyberKnif-em.
No, chyba, że lekarz nie zna mojej dawki naświetlań, to zmienia postać rzeczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum