Dziękuję,właśnie wróciłam od lekarza,mam zapalenie krtani,dostałam antybiotyk,coś od kaszlu,może dam rade.Też nie wiem co to jest ta punktowa,może lekarce chodziło o to że tylko na pierś,a pacha nie będzie.
Nie mam pojęcia dlaczego mi usunięto(12)Nie, nie robiono mi tatuażu podczas tomografii.I dzisiaj miałam naświetlaną tylko pierś.Zalecono 33 naświetlania.
Ni wiem czy mnie dobrze zrozumiałaś, mi przed naświetleniami robiono takie kropeczki na ciele, ktore się nie zmywają, one potrzebne są do zrobienia, dla każdego pacjenta z osobna, tzw. siatki ochronnej, aby naświetlać tylko te miejsca, które trzeba. Co Tobie takiego czegoś nie robili ? Ja tez miałam przez miesiąc naświetlania, anna
Wiem o co Ci chodzi ale mnie nie zrobili tych kropeczek ja mam tylko linie czarne i niebieskie.Musze je pudrować,nie wolno tego moczyć.Tyle mi powiedziano.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum