No... ja już w szpitalu jestem, i na sali samiuśki sam, więc nawet jakby co do czego przyszło - rozrabiać mogę. Dziś po raz pierwszy widziałem takie kobiety rasy śląskiej... no wiecie, takie stereotypowe, jak te panie, co są w komitecie narodu śląskiego z Kutzem... Miałem sporo koleżanek ze Śląska (i mam nadzieję że mimo tego co tu piszę będę miał je nadal), ale żadna nie wyglądała jak te panie od Kutza... No... takie co to wyglądają jak wagonik z urobkiem... Niewysokie, żeby się w sztolni zmieściły, no i takie... No wiecie, duży biust, kuferek też, ale nie można powiedzieć że tłuste... Nie wiem jak to opisać... W każdym razie dzisiaj jakiś wysyp takich pań tu jest...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
No wiecie, duży biust, kuferek też, ale nie można powiedzieć że tłuste...
No ,no typowe ślązaczki
Tylko nie rozrabiaj za bardzo w tym szpitalu coby śląskie pielęgniarki nie pomyślały że górale są kapkę nieokrzesani
Pozdrowienia.
Witaj Gazda na Śląsku
biust i kuferek to fajna rzecz trafiłeś na dobry dyżur , o ile piszesz o personelu w białych fartuszkach a nas śląskich koleżanek nie stracisz no chyba nie masz tu u nas innych koleżanek coooooooo
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
a nas śląskich koleżanek nie stracisz no chyba nie masz tu u nas innych koleżanek coooooooo
Ja przepraszam, co to oznacza, "nie masz tu u nas chyba innych koleżanek". Czy to u nas to na Śląsku czy tu na forum?
Bo te z Mazowsza, to może i nie z takim biustem i bez specjalnego kuferka, ale i swoje zalety mają
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Cześć, Gazda czy Ty jesteś w Gliwickiej Onkologii? Ja mieszkam w Gliwicach więc jeżeli będziesz w potrzebie to chętnie pomogę. A w piątek sama melduję się na 6 pietrze na kolejny cykl chemii.
o... takie co to wyglądają jak wagonik z urobkiem... Niewysokie, żeby się w sztolni zmieściły, no i takie... No wiecie, duży biust, kuferek też, ale nie można powiedzieć że tłuste...
No "pszesz" wszystkie śląskie (zlotowe) tak wyglądają! Vide: *zoja62,
*olaczek,
*sonia21,
*krysiekn,
*Marynia
and me (szczególnie ja!)
Całe wagony z wąglem...
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
no ale Wy za wysokie jesteście... te Panie co to je widziałem to w odwiedziny... silnie gwarą mówiły, no i taki wzrost u nich niezbyt, w odróżnieniu od "przydatków"...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum