o kurde , coś przeoczyłam , aż mi wstyd
spóźnione ale bardzo szczere życzenia urodzinowe
zdrówka , samych radosnych chwil i wszystkiego co naj naj naj najlepsze ,oby się spełniły wszystkie Twoje marzenia
100 lat
[ Dodano: 2011-08-09, 20:56 ]
Hej Gazda
a Ty co zapomniałeś o nas
[ Dodano: 2011-08-09, 23:40 ]
Hej
wyłoniłeś się w końcu i od razu z pomocą pędzisz wielkie dzięki
Nie zapomniałem... ale pół dnia cierpiałem na kaca. Potem wziąłem się wreszcie za robotę. Załadowanie zasobnika na eko-groszek i porąbanie drewna na grilla okazało się iście gargantuicznym wysiłkiem... Na dodatek spać mi się chce, a goście ognisko sobie wymyślili, więc muszę czekać aż wrócą, żeby chałupę pozamykać...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Dziś jest kolejny fajny dzień, i mam szczerą nadzieję, że dla wszystkich też taki będzie.
Nie dla wszystkich u nas cały dzień pada i pada ,a ja dzisiaj popołudni tak ok 16 wyjeżdzam w twoje strony pogoda i podróż do bani ,dobrze że psina Nero jedzie ze mną będzie z kim pogadać
Pozdowionka
No... a mnie się piec w tak zwanym międzyczasie spier [ciach]. No i musiałem się przebrać w wojskowe spodnie, koszulkę bez rękawków, bo w kotłowni ciepło, i do roboty... Piec rozgrzany jak w samym piekle, pot się lał strumieniami, a ja zasuwałem pracując na otwartym sercu... znaczy piecu. Wychodziłem co jakiś czas ochłonąć i łyknąć czegoś dla ochłody. Na początku była to woda. A później turystki które mnie bardzo lubią donosiły mi zimne piwko (jak się okazało same za nie płaciły u Andrzeja), i to wszystko pewnie po to, by popatrzeć na moje boskie bicepsy i zdobiące je tatuaże. A podobno dla kobiet liczy się głównie intelekt...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum