No wiem że są różne
Najprostszy podział to na dobre i złe. Poza tym można wiertła podzielić na: do metalu, drewna i betonu.
I rzeczywiście jest kilka rzeczy które robię na siłę, ale raczej ich nie wymienię, bo musiałbym zacząć od tego co się robi w trakcie zatwardzenia.
Humor w każdym razie do nich nie należy. Nam, prostakom, po prostu tak czasem wychodzi...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Najwyraźniej nastąpiło drobne nieporozumienie - on właśnie próbował nawiązywać z nią kontakt wzrokowy,
podczas gdy ona próbowała porozumienia werbalnego.
Stąd prosty wniosek: mężczyźni zazwyczaj są wzrokowcami. Przynajmniej w obliczu pań o pewnych walorach ...
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Szokuje mnie zawsze pewien brak konsekwencji u kobiet...
Zawsze gdy nie okazujemy nadmiernego, lub nawet umiarkowanego zainteresowania walorami ogólnie dostępnymi dla wszystkich postronnych jesteśmy traktowani jak jakieś monstra o odmiennych preferencjach...
Każdy objaw zachwytu, lub tylko lekkiego zainteresowania czyni z nas zboczuchów myślących o... właśnie
Zastanawiam się czy nie można zwyczajnie w serduszku uśmiechnąć i pomyśleć skromnie...jeszcze nie jest źle, może nawet jeśli nie są to zielone śliwki, to nie jest źle...
Ech ty życie...
Każdy objaw zachwytu, lub tylko lekkiego zainteresowania czyni z nas zboczuchów myślących o... właśnie
No calkiem prawidlowe myslenie Romku :D ja tam i bez zachwytu i zainteresowania mysle tylko o ..
Musialbys mnie dzis zobaczyc w tramwaju - jak sie pieknie usmiechalam do Panow , ktorzy patrzyli mi sie w " oczy "
Ja nie mam nic przeciw i w ogole nie rozumiem, bo przeciez ktos mnie obdarowal, to jak przystalo - oddaje dalej Ha !
[ Dodano: 2012-07-25, 19:55 ]
najgorsze jest to , ze sie tylko tak patrzycie.. brac to juz nie chcecie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum