Gazdo liczę że zostanę uhonorowany jeśli nazwiesz szczeniaczka moim imieniem, nie obiecuję wprawdzie, że nie będzie sikał do butów, ale postaram się przekazać mu w trakcie pobytu wszystkie swoje najlepsze cechy...
Z dziewczynami wiem że sobie poradzi bez problemów, w końcu co doświadczenie i natura zaplanuje, to jakieś drobiazgi nie są w stanie zniszczyć...
Damy radę, a propozycja jest naprawdę miła... Dziękuję
No... to sprawę czarnego mamy załatwioną. Roman mu będzie i tyle.
Tak sobie siedziałem, siedziałem i kombinowałem coby tu lekkiego na kolację wciągnąć. No i wygrzebałem z lodówki krewetki "black tiger" made in vietnam, kupione kiedyś w promocji w Biedronce za jakieś śmieszne pieniądze, mimo, że termin przydatności długi. Jako, że francuską kuchnię uwielbiam, postanowiłem przygotować je z francuska - usmażyć na masełku, z czosnkiem i nacią pietruszki. Jako, że żadnej butelki lekkiego białego winka nie miałem, otworzyłem flaszkę Radlera. No i tu rozczarowanie... Krewetki oprócz smaku który im sam podczas obróbki nadałem - innego nie miały. Widocznie azjaci gotując je, cały smak wypłukali... Żal straszny za serce mię ścisnął, kiedym wspomniał wizyty u przyjaciół mych we Francji, i te eweresty przepysznych krewetek pochłanianych przez nas podczas wieczornych posiedzeń... Radler zaś ciepłą, wieczorową porą smakuje wybornie.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Oj, dobra... nie czepiajcie się drobiazgów, najważniejsze, że piesek ma imię .
Pamiętacie, jak kiedyś obiecałem swoje gołe zdjęcie? No i długo nie mogłem znaleźć... Aż w końcu znalazłem... Czułem się źle z powodu nie dotrzymania słowa, a teraz poczułem się lepiej Ech... dawne czasy, prowadziłem wtedy schronisko górskie. Ranek, kac, temperatura minus 15 stopni... Jakieś 5 lat temu...
Ło Matko ale numer
Gazda goły Oczy mam przy samym ekranie
Nie, no teraz to ja mogę powiedzieć, że gospodarz wątku nie rzuca słów na wiatr
Co prawda wiedziałam, że jesteś odważny ... ale, że aż tak to nie wiedziałam
Już tyle czasu minęło od tamtego tematu a tu proszę, TAKA niespodzianka
Dobra, a teraz zgaduję ... a nagroda będzie ?
Gazda to ten drugi z prawej ! Zgadłam ?
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Kac? Wy chyba jeszcze pod wpływem byliście,że w mróz w Adamowym stroju wyruszyliście na dwór
Teraz zgadu e, który to Gazda-drugi z prawej jak na moje wytrzeszczone oko
[ Dodano: 2012-08-17, 22:03 ] Gazdo, nie ma co wesołek z Ciebie na całego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum