Gaździku, postanowiłam Ci podnieść adrenalinę treścią tfurczości własnej, cobyś się lepiej goił:
Madzia70, zobacz co się dzieje po przeczytaniu Twojej "tfurczości"
DumSpiro-Spero napisał/a:
Moja przepona..... ratunku...
Cholercia, żeby tylko Gaździe nie zrobiło się jak DumSpiro-Spero, bo może być nieciekawie. Już widzę ja pani salowa rozkazuje naszemu biedaczkowi- "jo sie was ni byde prosic ino macie przystac
A jak salowa jeszcze bardzo cycata i go przyciśnie,to z naszym Gazdą może być troszku nieciekawie
.... zważywszy na okoliczności w jakich się obecnie znajduje to chyba nie zbyt dobre wyjście, jednakże z drugiej strony może dało by to pozytywny efekt, pod warunkiem że piersi są ....nieważne....
Gazdo wracaj szybciutko do formy
Wzwod z założonym cewnikiem to jedna wielka porażka. Wolę myslec o piwie.
Myśl o piwie i lodach.
Lodach Gazda! Lodach! Takich zimnych, waniliowych, truskawkowych, z bakaliami. W ostateczności o wielkich lodowych soplach i tonach śniegu
Już się wcześniej wypowiadałem:
Co by było cieplej jak na poprzednich... a co myślicie o długim weekendzie; 31 V- 2 VI. Chcący mogą 'wspomóc się' Bożym Ciałem no i nadzieja na cieplejsze nocki.
Do wiadomości nowych zlotowiczów; główne 'uroczystości" odbywają się codziennie, do późnych godzin, przy ognisku. Poprzednie dwa Zloty dały nam, jak pamiętacie równo popalić i było bardzo zimno (a nie wszyscy mogą się rozgrzewać utrwalaczami)...
Tym co mi zaraz odpowiedzą, że u Gazdy jest zawsze bardzo ciepło, odpowiem; słyszałem to od Was już dwa razy a było jak było... super było
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
-myśleć można db.,ale sądzę,ze Gazda ma już na ten termin zabukowanych gości.Długie weekendy zawsze są popularne i w dobrej dla Gazdy cenie.Ten 17 maj,to całkiem,całkiem termin.Na wszelki wypadek można wziąć termofor.I to nie docinka,pisze poważnie, ja korzystam z takiego "docieplenia".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum