Przyczyna taka że właśnie skończyłem film oglądać i dalej nie chce mi się spać Narzeczona leży i podchrapuje sobie a jak zawsze po nocach siedzę i myślę j czytam tu tematy, a u Ciebie jaka przyczyna?
Przyczyna taka że właśnie skończyłem film oglądać i dalej nie chce mi się spać Narzeczona leży i podchrapuje sobie a jak zawsze po nocach siedzę i myślę j czytam tu tematy, a u Ciebie jaka przyczyna?
Szerokość... geograficzna - sześć godzin różnicy czasowej
A tu chyba nie wolno czytać nie swoich tematów na tym forum? (taki żarcik)
Fajny film był?
O to skąd jesteś że aż tyle godzin?
Co do filmu to stary jak świat "dzień zagłady" jakoś tak wzięło mnie na filmy katastroficzne ostatnio, jak wcześniej miałem fazę na egzorcyzmy tak teraz katastrofy. Ciekawe co będzie następne?
O to skąd jesteś że aż tyle godzin?
Co do filmu to stary jak świat "dzień zagłady" jakoś tak wzięło mnie na filmy katastroficzne ostatnio, jak wcześniej miałem fazę na egzorcyzmy tak teraz katastrofy. Ciekawe co będzie następne?
Nie wiem Przyjacielu ja nie pytam co będzie następne ale mam nadzieję, że kreskówki
Jestem z Łodzi ale przymusowo na wygnianiu za oceanem
No to ładna odległość:P Przymusowo ale wrócisz? Ja z Warszawy jestem, no i czasem nawet bywam w Łodzi mam tam paru znajomych Trzymaj tak w ramach wspominajek
No to ładna odległość:P Przymusowo ale wrócisz? Ja z Warszawy jestem, no i czasem nawet bywam w Łodzi mam tam paru znajomych Trzymaj tak w ramach wspominajek
No się łezka w oku kręci. Narazie niestety nie mogę wrócić, ale jeszcze tylko trochę.
Miłych snów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum