ah to forum
Nie martw się nie tylko u Ciebie się kiepsko ładuje ja mam to samo teraz znowu
Ja jestem tu bo u mnie podejrzewali czerniaka złośliwego i tak mi wpisali dupki we wstępnym rozpoznaniu i załamałem się już byłem przygotowany na najgorsze choć miałem nadzieję że to nie to i badanie histopatologiczne pokazało że to znamię dysplastyczne a już wcześniej miałem stwierdzony przez lekarza gdzie indziej zespół znamion dysplastycznych
Babka powiedziała mi że tym razem mi się fartneło że na granicy czerniaka ale nie, a czułem swędzenie więc zgłosiłem się do onkologa który tego samego dnia umówił mnie z dermatologiem, dwa dni potem wyciećie i te 6 tygodni niepewności i godzenia się z najgorszym a to tak dobrze wyszło
)) dysplazja to stan przed rakowy ale nie rak a zespól znamion dysplastycznych to zespól znamion przed rakowych więc jestem w grupie podniesionego ryzyka zachorowania na ten nowotwór ale cieszę się że to nie to no i tak się zostałem:) w tej chwili czekam na wyniki kolejnego badania wiem że są ale dopiero na 15 marca jestem umówiony z lekarzem na odczytanie ich mam nadzieję że będą dobre bo nie chcę smucić narzeczonej tak więc trzymajcie kciuki!!! Ps:ostatnio coś dziwnego wyrosło mi na ręce i znowu dziwnie to czuję, niby pieprzyk ale nie równomierny jeśli chodzi o kształt, o kolor tez i z jednej strony jak by guzek się robił tak więc chyba będę musiał go pokazać lekarzowi na tej wizycie jak będą odczytywane wyniki a nie czekać na wideo które mam dopiero w maju jak myślisz/myślicie?
[ Dodano: 2012-03-07, 02:39 ]
widzę że wszyscy śpią albo też zanudziłem swymi opowieściami tak więc dobranoc