No w dzień to śpię tak że czołg by mógł przejechać obok a mnie by nie ruszyło to :D ustwiam zawsze 3 budziki a i tak czasem zdarza się że przez sen je wyłącze wszystkie i dalej się kładę a później nic nie pamiętam też tak ktoś ma ?
_________________ Znajdziesz mnie też na
Facebook!
przez sen je wyłącze wszystkie i dalej się kładę a później nic nie pamiętam też tak ktoś ma ?
No, nie jest mi to obce
Chłopak ściąga ze mnie kołdrę żebym wstała a ja dalej śpię, no czasami jest walka o kołdrę
Często zabiera budziki , po czym wchodzi i mówi "no dziś to już przespałaś pół dnia, jest np. 14-sta" Wtedy ja robię wielkie oczy , wyskakuję szybko, szukam budzika i okazuje się, że jest np. 10-ta -ta pobudka udała mu się raz Teraz już nie wierzę
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
przez sen je wyłącze wszystkie i dalej się kładę a później nic nie pamiętam też tak ktoś ma ?
No, nie jest mi to obce
Chłopak ściąga ze mnie kołdrę żebym wstała a ja dalej śpię, no czasami jest walka o kołdrę
Często zabiera budziki , po czym wchodzi i mówi "no dziś to już przespałaś pół dnia, jest np. 14-sta" Wtedy ja robię wielkie oczy , wyskakuję szybko, szukam budzika i okazuje się, że jest np. 10-ta -ta pobudka udała mu się raz Teraz już nie wierzę
No to widzę że przynajmniej nie jestem w tym sam co do kołdry to mi moja narzeczona ściąga przez sen i weź spróbuj jej wyrwać, nie da się a mówią że kobieta jest słabsza No na ten nr z budzikami jeszcze nie wpadła i może nie będę jej podpowiadał
[ Dodano: 2012-03-09, 01:39 ]
Anelia napisał/a:
klikers napisał/a:
No, nie jest mi to obce
No to widzę że przynajmniej nie jestem w tym sam co do kołdry to mi moja narzeczona ściąga przez sen i weź spróbuj jej wyrwać, nie da się a mówią że kobieta jest słabsza No na ten nr z budzikami jeszcze nie wpadła i może nie będę jej podpowiadał
_________________ Znajdziesz mnie też na
Facebook!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum