Może od jednorazowego wybryku serducho by mi nie wyskoczyło
Najpierw dostałem vivace 2,5 mg ale było za mało to dostałem vivace 5 mg ale było za mało, trafiłem do szpitala ale nadal za wysokie ciśnienie to dopisali mi jeszcze amlozek 5 mg czyli już z rana vivace a z wieczora amlozek ale to nadal za mało ostatnio pami z poradni nadciśnienia tętniczego zmieniła mi laki na jakieś złożone z kilku substancji czynnych jeszcze n ie pamiętam jakie to bo nie wykupiłem ich tylko postanowiłem wyłykać wszystkie stare i dopiero kupić nowe:) no plus usg nerek zaraz będę miał, potem krew itd i holtera i tak więcej czasu spędzam u lekarzy
[ Dodano: 2012-03-11, 01:37 ]
evita2 napisał/a:
To ciekawe ile ja jutro zaliczę, o 7.00 pobudka
Nie wiem ale nie chciałbym być na Twoim miejscu Może mykaj pcia skoro tak rano musisz wstać
_________________ Znajdziesz mnie też na
Facebook!
nie do warszawy mam 80 km, ale mieszkałam na mazurach garbatych,
Hmm to chyba nie mamy okazji się znać No chyba że z okolic Płocka jesteś to już co innego A na mazury to tylko w okolice Pasłęka jeździłem no i ostatnio do Dąbrówna koło Grunwaldu
[ Dodano: 2012-03-11, 01:44 ]
Berta napisał/a:
klikers, ja też biorę leki na nadciśnienie a kawę pijam taką rozpuszczalną z mlekiem,no a od dzisiaj z ekspresu.
O jak miło Nie dość że opalać się nie może to i na nadciśnienie choruje. Zupełnie jak ja
Co za leki bierzesz?
Beatko zaznaczę że mam 27 lat i już nadciśnienie i to takie uparte że co raz to inne leki dostaje
Facebook!
klikers, to raczej nie. ja rdzenna mazurka jestem, tz byłam. 2 km od ruskiej granicy, taki wypierdek na mapie Polski. a do Płock tylko raz mijałam jak jechałam do bydgoszczy do lekarza
[ Dodano: 2012-03-11, 01:47 ] klikers, ja mam ciśnienie za niskie potrafiło być czasem 90na70 i mniej. kawa to podstawa no i co mnie wszyscy gromią redbule,
No to raczej nie mieliśmy okazji się spotkać Nawet jak w wojsku byłem to nie 2 kilometry tylko 50 do granicy (Bartoszyce)... Jesteś 2 osobą która mówi że widziała kogoś podobnego do mnie, hmm moja twarz pospolita się staje
Facebook!
[quote="klikers"]O jak miło Nie dość że opalać się nie może to i na nadciśnienie choruje. Zupełnie jak ja
Biorę Tertensif,Lokren.Loriste
No ale Ty faktycznie za młody jesteś na takie choroby
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
O jak miło Nie dość że opalać się nie może to i na nadciśnienie choruje. Zupełnie jak ja
Biorę Tertensif,Lokren.Loriste
No ale Ty faktycznie za młody jesteś na takie choroby
No znalazłem już receptę nowe leki to Nebivololum i Twynsta - Telmisartanum, Amlodipinum (2 substancje czynne o których wspominałem)
Może niedługo nie będę musiał brać laków na nadciśnienie, może jest tego jakaś przyczyna którą odkryją i wyleczą i spadnie mi No przynajmniej mam taka nadzieję byle by nic poważnego nie wyszło bo już wystarczy mi naprawdę tych chorób... Jeszcze mógłbym tak wymieniać wizyty u lekarzy ale po co...
Facebook!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum