Badania to w związku z nadciśnieniem morfologia, sód, potas, glukoza, alt(próba wątrobowa), kreatynina, kwas mocz, cholesterol (ten to wyjdzie zabójczy myślę że skali zabraknie) hdl i ldl, triglicerydy, badanie moczu (ostatnio znaleźli u mnie krew)
Co do zdrowia to okazem nie jestem Majkel
Poza tym martwią mnie te znamiona których nie pokazałem wcześniej lekarce i kto to wie co z nich wyjdzie, pod pachą duże wypukłe, czarne z poszarpanymi brzegami dookoła obwódka zapalna, na brodzie bo nie wiedziała bo jak byłem poprzednio to byłem zarośnięty jak tatrzański niedźwiedź, no i na pośladkach których nie pokazałem a jest takie wyjątkowo asymetryczne i nie równo zabarwione, nieco wypukłe o średnicy minimum 6mm, plus te 7 innych które pani doktor się nie podoba i do obserwacji są
dodatkowo alergik z astmą oskrzelową uczulony na 13 wziewnych alergenów, i leczący się u laryngologa i w poradni zaburzeń snu, i poradni nadciśnienia tętniczego. Jednym słowem okaz zdrowia
[ Dodano: 2012-03-16, 03:30 ]
zapomniałem dodać że zdasz ten egzamin, w Polsce zdałeś co jest nie lada wyczynem to i tam dasz sobie radę